men..

..dra kanske åt helvete?




Imorgon ska jag köpa kavajtröjjackan jag hittade på topshop i London. Där fanns det en kvar. Storlek stor... Nova har sålt slut på den. Helt slut på internet. I Köpenhamn finns det 3 st topshop, ena har haft den inne tre gånger och nu hade de en stor kvar. Den andra hade mellanstorlekar och den tredje och sista hade EN KVAR I MIN STORLEK!!!! Så ska åka tillbaka imorgon och köpa den (ta't lugnt, gott folk. den är undanlagd). Yes!

Elin Kling - Nej tack


Ringde nyss jobbet och sa att de måååste skiiicckaaa miiinaa reeffeeerreeennsseerrrrr!!!
Idag blir det Köpenhamn. Tror jag.

Gustav sa häromdagen att min skjorta såg sådär typisk "Elin Kling" ut. Jag bestämde mig för att faktiskt gå in och kolla vem den här tjejen var och såg TILL MIN FASA att hennes kompis (?) hade exakt den skjortan på sig. Och att lilla Elin hade jackan jag skulle köpa innan min lilla hemresa (fast hon hade vit ist för mörkblå). Jag skäms. Hatar modebloggar. När jag var i London hade jag och mina kollegor ofta nån sorts tävling. När blonda kunder kom in frågade de: Är de svenska (iaf från skandinavien)? Jag kunde direkt säga ja eller nej, utan att höra dem prata alltså. Och jag hade rätt 95% av gångerna.

Gladiatorsandaler
Långt linne med leggings eller Blommig klänning
Jeansjacka
eller Skinnjacka
Axelremsväska i skinn
Tofsen på huvudet - fast vissa vågade sig på mittbenan efter ett tag
Och alla snackar om hur personlig stil de har.


Annars är mitt schema för veckan lika spännande som denna stad
Onsdag - Köpenhamn
Torsdag - Städa + träffa T
Fredag - ?
Lördag - Fotboll + Utgång (wooh första gången jag ska försöka mig på 20+. Det är ju trots allt en månad kvar tills jag fyller.....)
Söndag - ?

Hahaha Tack Adela För Vårt Samtal Igår. Hon sa så fint att om jag letar efter stenar, missar jag diamanterna. Och du? Världen har tre assholes, eller hur var det?

jahaappp

I saw a spider, I didn't scream
'Cause I can belch the alphabet, just double-dog-dare me
And I chose guitar over ballet
And I'll take these suckers down, 'cause they just get in my way

The way you look at me
Is kinda like a little sister
You high-five your goodbyes
And it leaves me nothing but blisters

So I don't wanna be one of the boys, one of your guys
Just give me a chance to prove to you tonight
That I just wanna be one of the girls
Pretty in pearls, not one of the boys

'Cause I don't wanna be one of the boys, one of your guys
Just give me a chance to prove to you tonight
That I just wanna be your homecoming queen
Their poster dream, not one of the boys



Hemma nu..

Marcio Filho

...är en skum men hyfsat underbar man. Marcio kommer från brasilien och är i London för att jobba. Han jobbar i den nyöppnade Ferrari-affären måndag-fredag och på helgerna jobbar han på Natural History Museum.
Han smög ut ikväll för att ta bussen till Liverpool Street och vandra omkring, men nyss kom han hem. Han var på ett skumt humör. Han kramade mig och sa: Let's find your MP3! (har varit av med den i några dagar, sågs senast i Favela). Han hittade den.

EN OMEDVETEN STOR KLUMP HAR LÄMNAT MIN MAGE.

Imorgon ska jag träffa min syster, får se vad vi hittar på. Kanske köper vi resväskor, kanske går vi i affärer och fönstershoppar. Utgång med Audrey på kvällen? We'll seeeee.


mass-shopping och häftiga toaletter

Shoppade loss igår och skönt som fan kändes det.


Köpte:

4 par skor
14 par örhängen
2 klänningar 
1 svinfint pärlarmband med en svart plastrosett i
1 pärlarmbandssamling
1 klocka
1 hårband
1 necessär
10 par trosor

tror det var allt? som sagt, skönt kändes det :)
just det, när jag var inne på miss sixty och skulle betala så sa min chef: ta ett par jeans också. TACK!

Igår kväll ringde Audrey och sa att vi skulle gå ut. Hon var på "date" med dubai-killen och jag mötte upp dem på restaurangen de var på, drack några glas vin sen bar det av till en klubb. Trevligt som fan!
Om restaurangen, Sketch hette den och det var den finaste (även häftigaste) restaurangen jag varit på. Utan tvekan! Sökte på internet och hittade denna länk, kolla in toaletterna!!! De gick upp den rosa vägen, det är då för tjejer, den blåa för killar. Enligt kvinnan som snackar är toaletterna även en "to do-thing" att göra i london.. Visningen av dem börjar efter 2.48 minuter
http://www.youtube.com/watch?v=ysqv6alwFUE

Kom hem ganska full faktiskt, varför vet jag inte riktigt? Och mina planer på att gå upp tidigt, göra mig iordning och faktiskt äta frulle innan jobb och komma i god tid sprack när jag vaknade fem minuter innan jag skulle gå. Fan

När det var en timme kvar att jobba sa de: du kan gå om du vill? (om det är sista dagen är det få som stannar hela dagen, många kommer inte överhuvudtaget....). jag sa nej och fick därmed tillåtelse att bossa människorna på mitt golv. jag sa: Greg, du städar där bak, Yasmin du städar där fram. Sen gick jag och provade kläder!


fyra dagar kvar...

...tills jag befinner mig på äkta hemmaplan. och lisa har massor att göra.

tips på vägen sådär:
om du lagar pasta och en sann italienare (en sån där som sover bäst om han får ha fotbollen brevid huvudkudden) tittar på:
- bryt inte pastan när den ska ner i kastrullen!
- ta inte ketchup på pastan!
- när du väl har pastan på tallriken, skär den ej i mindre delar!
- drick aldrig mjölk till

detta fick jag erfarenhet av häromdagen. stackars filippo blev nästan tårögd när han såg vad jag gjorde....

ännu en jobbdag återstår, imorgon söndag.
jag måste handla lite grejer innan jag kommer hem. idag ska bli en shoppingdag.  planerat att handla det mesta jag vill ha på miss sixty, förutom ett par skor... men ska inom andra ställen och kolla också. har ju halva på all saints också, sen finns det ju top shop (paradis..) som redan är lite billigare. kanske ska införskaffa mig en plastklocka? funderat på det länge. jo så blir det nog faktiskt..jäkla genidrag där

anyway. två resväkor ska också köpas. mindre skoj.. matlager har jag så det räcker. (?!!??)
nej, nu blir det frulle, sen dusch och fix, sen oxford street. och just det, jag ska försöka hitta en skoaffär jag gick förbi en dag...någonstans bakom någonting ligger den. jag kommer aldrig ge upp!


kärleksförklaring

fick nyss en kärleksförklaring!
lisa, i love you. do you wanna marry me?
sen började det.
en sång: you are the LOVE OF MY LIIIIIIIIFE
ändrades till en dikt:
i would wake you up every morning singing this song. i would cook breakfast for you. i would make love to you like you were the only woman in the world. i would give you a no-limit credit card. i would give you the moon, the sky, the sun and if you didnt want it i would ask god for an exchange.. (byte av presenterna, ej av mig!) ..och fortsättning i samma stuk.

nej nu ska jag gå ner och fortsätta på min öl och titta på när jony tvingas måla över hans fina konstverk på dörren..

konversation i sömnen..

Adela: Hey bruden! Kul på Movida igår??
Lisa: yeees men glömde min v-ska oj´ch oarfym (väska och parfym) trist kombonation.
Adela: Haha! Va! Jag fattar inte
(1½ timme efter)
Lisa: inte jag heller..måste ovit när jag slrev hah
Adela: Du är weird!!! Kul igår?
Lisa: Vad gjorde jag igår?
Adela: Vet inte, du var på Movida tror jag?
Lisa: nej

Nu ska jag bege mig till mataffären, det är nämligen...Matdags! Shiiieet första måltiden för dagen. Rekord?


Hemskickad.. ouch.

Helvetesdag igår typ, aldrig varit på så dåligt humör på jobbet, ville bara slå alla kunder! Efter jobb kom jag hem och åt, färdigmat, orkade inte laga något. Snackade lite med Filipo och Marcio sen däckade vi alla i Favela, telefonen ringde runt halv två och jag blev upphämtad. Snackade och lyssnade på musik osv men sjukt segt att komma upp imorse. Jag tänkte: lugnt läge, då jag skulle vara på jobbet kvart i tolv. vägen var avstängd så vi fick köra en annan väg, kom till jobbet  10 min försent, blev HEMSKICKAD
sen sovit hela dagen... vaknade nu. KUL


Movida

Igår var det Nicos sista dag på jobbet och kvällen "firades" därför med en kväll på Movida. Som ett otal andra fredagar i mitt liv. Kul var det, hängde med en LA-tjej och en från Skottland, övertrevliga!
Två grabbar från engelska "pojkbandet" JLS var också där för Nicos leaving party. Så trevliga de är, de var inne i vår affär igår (igen) för att få gratiskläder och jag hjälpte dem en del så de kände igen mig sen på kvällen! TJejer som såg dem i affären gick fram för att fota och få autograf haha. Och han ena är så sjukt snygg....På kvällen sa de till Nico att "visst jobbar hon (jag) också i affären?" pekade och log, (jag såg aningen annorlunda ut på kvällen....) Nico sa ja men jag gick iväg, fan att man ska vara blyg?

Marvin är den snygga,  långa.. i den undre filmen har han först grå hoodie sen grön t-shirt

 

 


Iallafaaaall, pratade med Mark igår (min chefs chef) och han sa att han ska säga till skandinaviens ansvarige och köpenhamns butikschef att deras "superstar" är på väg hemåt! Hiiihiiii. Men inget är ju säkert, har de ingen plats för mig så finns det ju inget att göra. Men jag skulle få hans nummer och så så att jag kunde höra av mig när jag är hemma, men tänkte att jag sticker dit istället för att ta mig en titt samtidigt osv!
Är så sjukt trött idag så ska äta lite sen sova! God natt.

Bär av hemåt....

Den 20 maj flyttar jag hem. Hem till gamla Trelleborg.

Hade ett långt möte med chefen igår.. Han sa att han varken var min mamma eller pappa, men av någon konstig anledning var han arg för att jag inte tog min hälsa på allvar.. Han frågade när jag behöver åka hem och jag sa att jag var beredd att stanna ett tag för att få referenser osv.. Har ju egentligen en månads uppsägningstid plus att alla utom ca. 4 pers ska sluta (eller får sparken, bli flyttade osv).
Men jag fick åka när jag ville. Hans telefon ringde och jag passade på att gå ut från kontoret och ringa mamma. Han hörde det och bad att få prata med henne...........mamma pratar ej mycket engelska, det hon pratar är med en mysig finsk-svensk engelska. Men hon klämde fram: I want my daughter home as soon as possible.
I'm on my way home, mammi!
Så min sista dag blir nästa söndag, dvs 17 maj. Tar måndagen och tisdagen till att fixa lite och sen bär det av hemåt på onsdagen.

Missat flyg är alltid skoj

ADELA MISSADE PLANET!
Ok såhär ligger det till. En främling har bott hos mig de senaste dagarna.
En vän till Sofia kom och hälsade på och hon skulle ut med oss i fredags. Kul vart det, även om vännen stack hem tidigt.. Men vi hann med att göra en deal, hon fick bo hos mig istället för ett trist hostel och jag fick caaash. EHH VISST? Tack, nu klarar Lisa denna månaden!
Jag välkomnade Adela på nästbästa sätt! Hon skickade sms 10.00 och skulle fråga om vilken gata som var min eftersom hon var lite vilse. Eftersom jag gick och la mig 07.30 vaknade jag inte riktigt, inte förrän halv tre.

Orkar inte skriva mer, men det var för jävla trevligt att ha henne här, måste jag säg! En dag när jag kommit hem hade hon städat rummet. Idag städade hon min garderob. Hon har städat köket och lagat mat. Och varit jävligt social. Sånt gillar vi!
- Adela, när du pratade för första gången visste jag inte vart jag skulle ta vägen pga. din breda skånska, men det löste sig!
OCH JUST DET! Idag var det ju då dags för hemresa för henne, skulle flyga från flygplatsen gatwick. Fick nyss ett sms: Kommer missa flyget! Ses hos dig.lite pengar på mob.fuck.e i brighton..på väg tillbaka nu.ses
HUR I HELVETE LYCKADES HON TA SIG TILL BRIGHTON?! Aja, detta fick mig på jävligt bra humör iallafall, lätt roligaste idag........och denna gång kommer jag välkomna henne med färdiglagat mat. Eller njaä, en måltid. Men hon får fantamig hjälpa till

Dömd sjukling?

HEJ
Lisa är sjuk. IGEN! (snarare fortfarande..). Varit hos doktorn idag och tagit prover, lite seriösare saker denna gång.. Var där för två-tre veckor sen och gjorde "vanliga" tester, (privata, ni fattar?) men hade inget.. så vad kan det då vara?
Ett av testen som jag verkligen vill och måste göra får man inte göra i UK om man är under 25, enligt lag. Jo, man kan, men endast hos privata läkare. Det kostar mellan 100-140 pund. LISA SKA ÅKA HEM!

Mitt London-liv är alltså över. Kommer sakna saker något otroligt, vänner, klubbarna, shoppingen, folket, turisterna, brick lane och alla såna mysiga ställen.. Ska leta jobb i Köpenhamn och spara lite pengar, sedan blir det Colombia, Brasilien och Mexico! Och så vill jag till Thailand när Elin ska gifta sig. Och i sommar vill jag till Rom och Sorrento i Italien. Behöver bara betala för boende i Thailand, resten har jag folk att bo hos! OOOH SEVILLA OCKSÅ!

Idag ringde Anthony och var på dåligt humör och massa mer. Jag skrekgrät: FATTAR DU INTE ATT JAG GJORT CANCERTESTER IDAG?! OCH DU TYCKER JAG SKA KOMMA OCH JOBBA NU? JAG SKA ÅKA TILLBAKA TILL SVERIGE.
Han sa att vi skulle diskutera mer imorgon och inte över telefon. Fine, sa jag och lade på.

Ps. Kanske blir sådär runt den 7e juni

RSS 2.0