jävla nörd..

Caroline och jag åkte till pappas hus innan som sagt. Stannade läänge, fotade och filmade massor! Flippade sådär lagom mycket.. tur att ingen såg (?!) haha! Alltid lika kul att umgås med den dära.. Bilder (och ev. filmer) kommer när jag hittat kamerasladden!

Ja min digitalkamera tog jag sönder en dag, råkade tappa den..två gånger.. Men mamma lyckades laga den innan idag så kan snart börja lägga in bilder på riktigt!

Pappa ringde innan.
Han: Nu har jag fått mitt snitt uträknat med era sorts betyg!
Jag: Ok
Han: Hur mycket har duuuu??????
Jag: Runt 17, inte över dock..
Han: Jag har , jag haaar!!!!! Jag har bättre än duuuu!
Jag: Dig. Jag har bättre än DIG heter det!

Nu ska jag försöka hitta kamerasladden! Misstänker att den är hemma hos mamma dock..
PS. Nu kan jag det italienska alfabetet typ (; haha, nööörd I am !
Hörs laaater. Swim calm

low-carb , high-fat diet

Varit på stan först med Emelie & Jenny, sen med Mija idag. Handlade italienska guider & ordlistor för 850 kr... men jag ska fantamig råplugga innan jag åker dit!
Gjorde även tack-kort för studenten, tog den bilden som jag la in i ett tidigare inlägg.. mamma blev sådär glad eftersom jag står med spriten i båda händerna men ja, jag gillar ju inte bilder där jag syns bra så den får la duga!

Emelie, Linda & Mija har börjat på LCHF-metoden. Den innebär att man ska undvika kolhydrater och sånt och äta mycket fett osv. De bestämde det i torsdags kväll, de kom fram till att fredagen var deras lediga dag, och alltså började de i lördags.. Men Emelie bestämde sig för att skjuta lite på det, Linda smygfuskade igår, Mija åt allt det man inte fick äta + massa godis efter det. men.. LYCKA TILL TJEJER! haha! Själv äter man onyttigt varje dag.. kanske dags att sluta med det och istället börja träna lite så man mår bra, men någon diet blir det inte för min del i alla fall!

Pappa, som har åkt iväg på semester, hade glömt vattna blommorna i hans andra hus så snart ska väl jag och caroline bege oss dit men innan dess ska jag plugga italienska! hihi , simma lugnt, bellas e bellos ♥

EFTERLYSNING pga ödet (?)

Kollade matchen med Emelie, Kristina & Caroline. Trevligt , yes

Jag och Caroline gick igenom roliga minnen från våra resor, bland annat när vi var i Berlin under VM. Semifinalen Tyskland-Italien sågs på Brandenburger Tor (tsm med ca. en miljon människor) och framför oss i ca. fyra timmar hade vi en jättegullig tysk. Vi smygspanade hela tiden och när matchen var slut (efter förlängning och så) kom han fram och snackade lite. Han sa att han hade smygkollat på oss hela tiden och frågade var vi kom från osv. Carro och jag blev lite chockade (han var där med sin kompis, kompisens tjej och en annan tjej som vi tänkte var hans lilla dejt) och svarade på hans frågor. MEN vi frågade inte vad han hette, vart han kom ifrån osv... haha , lagom paralyserade tjejer!

När jag var i barcelona juni -07 (11 månader senare) såg jag honom! Vi stod i samma tunnelbanevagn med typ tre pers mellan oss. Båda bara tittade... Men jag vågade inte säga något och skulle av strax efter... Men fan vad sjukt det var!

Inte första gången jag råkar ut för såna möten..
När jag och Caroline var i Stockholm och gick på stan såg vi en man med vikingahatt. Jag fick för mig att jag skulle ha en bild på honom och Caroline..
När vi senare på kvällen kommer till Hovet (skulle se Rockbjörnen eftersom Mando Diao skulle spela och Filip & Fredrik höll i det) HAR HAN PLATSEN FRAMFÖR OSS! Vikingen kommer gående, och sätter sig på platsen vars ryggstöd jag har mina fötter på..... Vad är oddsen?

ANYWAY: Jag föreslog att vi skulle efterlysa vår tysk (som vi döpt till Günther). Bara för skojs skull liksom! Har hört om en kille som efterlyste en tjej han sett i New York och sen började de träffas. (http://www.nygirlofmydreams.com)
Erkänn det hade varit en kul grej, att till slut (om vi hittat honom) fått veta hans namn, och vad han gjorde i Barcelona....
Ska fundera lite hur det ska gå till och sen sova på saken! Puss


BILDER FRÅN IGÅR


Vi i gårdagens partybrillzzz
De brukar vandra runt ganska bra
men ja... det är ju på oss de hör hemma!
Mija (som tyvärr jobbade för kvällen) fick också va med på ett hörn (; 

               
    


Buddha lounge

Gillar gårdagen! Vaknade sent och gjorde mig iordning. Sen bar det av till restaurang med pappa. Riktigt god mat! Pepparstekt oxfilé med pepparsås och pommes....Jadå.
Sen körde han mig till Kristina, hon och jag chillförfestade lite sen bar det av till Malmö. Emelie kom på bussen i stan och väl i Malmö gick vi till mitt jobb. Drack helt mkt där .... tre shotar, en drink och en cider. För 30 kr=)  (chefen stod där en gång så var tvungen att betala lite....)


Micki kom till mitt jobb, sen bar det av till Buddha lounge. Utanför träffade vi Marcus och Andy. Trevligt, yes!
Efter lite dansande, sprit och hångel var det dags att bege sig mot bussen, kvällen gick helt fort.. men vi var nog inte där ens två timmar. Sen skulle vi efterfesta men Kristina hade jobbat massor hela veckan så vi åkte hem istället - efter en lyckad kväll!

Ikväll är det FINAL I FOTBOLLS-EM som gäller. Jag, Kristina och Emelie ska se den här hos mig.

We can dance if we want to, we can leave your friends behind
Cause your friends don't dance and if they don't dance
Well they're are no friends of mine


I say, we can go where we want to, A place where they will never find
And we can act like we come from out of this world
Leave the real one far behind,
and we can dance





DETTA ÄR FÖR ÖVRIGT MINA PARTY-HOE-HOE'S NYA LÅT! (bestämde jag nyss)
SÅåå är det när vi är ute. Inne i en annan värld, flippar ut, den som dansar fulast vinner... typ. Tillsammans med partybrillzen...


 

Emelie och fredagens partybrillz

Arvika (?)

Okej såhär:
Jag vill till arvika. Jag ville galet mkt till Peace & Love och de andra kunde tänka sig det istället men biljetterna var slut.
De ska till arvika , men jag har inte pengar . Måste jobba, ska ju till milano i juli också.. och troligen danmark och hälsa på Nanna också...
Sen flyttar jag till london och då lär jag behöva en del ja

ALLA UTOM JAG SKA DIT juuu . läser i massa bloggar om folk som ska dit , träffade folk ute igår som frågade om vi inte skulle dit. fuuuck.

Men hellre milano, köpenhamn och london än arvika... eller hur? Simma lugnt

Min födelsedag!

Jaha då vart man 19....
Fick frulle på sängen för en liten stund sen av papps och ikväll ska jag och han ut och äta lite, sen ska jag träffa underbara vänner!

Haha, presenten av Theo var visst det en bok! "Lilla boken med elakheter" hette den, klockrent! Jag hade jättekul igår men slutet var allt annat än bra, så när jag kom hem och hade bäddat ner mig så öppnade jag den. Allt dåligt glömdes för stunden och jag bara läste och läste!

Blev lite bråk i bilen på vägen hem och jag orkade inte lyssna på gnället så jag hoppade ur... På en busshållsplats på motorvägen mellan Malmö och Trelleborg halv fyra på natten.. Stackars älskade mamma fick hämta mig och eftersom hon var i Beddinge tog det 45 minuter för henne att komma dit. Världens bästa med andra ord!

I början på september flyttar jag och Kristina till London! Jag längtar mer för varje dag som går.. Jag har verkligen sagt att jag ska flytta dit sen jag var typ tio! Vet inte varför, jag hade aldrig varit där då ju.. (nu har jag varit där en åtta-tio gånger) Men har iallafall hittat gamla brev där jag skrivit det haha.. Nej nu jäklar får jag stiga upp. Oldiiie säger hejdå.


God morgon (?)

..eller något. Vaknat nu och hunnit käka frulle! Ska börja diska nu... eller sätta in allt i diskmaskinen men ändå. Diska är det jag avskyr mest här hemma, vet inte varför haha! Jag dammsuger hellre hela huset än att diska... Man står liksom stilla och tänker alldeles för mycket på saker.. inte bra.

Längtar som in i till ikväll! Kristina har fyllt 18 så vi ska till Ice (vi kom fram till att vi var tvugna att sjunga karaoke) och KB och fira, tjohoo
Och jag fyller år imorgon så det blir lite firande för mig med. Och inatt när jag kommer hem ska jag öppna min första present! (den från Theo) Jag lovar det är något... helt onödigt. Den har förmodligen världens fulaste inslagning och jag gissade på en liten bok. Men hans fina rim: "Du är inte klok om du tror det är en bok" fick mig att tvivla... Jaja! Disken kallar, hoj

pömsig

Kom inte hem från Theo förrän nu... Jag är TRÖTT och ska sova mååånga goa timmar =) God natt!
Ps. Blev inte alla Gudfaderfilmerna.. Vi kollade på ettan, sen såg vi "The Bourne Supremacy" (två gånger haha) sen "The Bourne Ultimatum"
Så det blev som ett falskt maraton iallafall.. vi såg inte Gudfadern två och tre, men vi såg inte ettan av Bournefilmerna...
Kort och gott: Vi såg en etta , en tvåa och en trea!

Fick en present av Theo också :D Fyller ju år på lördag och jag får inte öppna den förrän då. Undra vad det är...

fotboll eller maraton?

Ikväll ska jag ha filmmaraton med theo. Av någon anledning har vi kommit fram till att vi ska se Gudfader-filmerna, trots att jag hört att de är sega... (Någon som sett dem?)och jag får ångest av sega filmer. En gång fick vi byta film tre gånger för att jag skulle kunna se hela =) (hans fel att han satte igång deprimerade drog-filmer...)

Men var nyss på Espresso House med Emelie. Hälsade på Kristina (ursäkt för att äta). Då bestämde vi att vi skulle se fotbollen ikväll hos henne och jag skulle hämta henne på jobbet. Ooops! Måste få tag i henne nu och säga att jag inte kan..

KÖP EN FRAPINO CHOKLAD PÅ ESPRESSO HOUSE (med grädde på och choklad på grädden). magiskt.
lyssnar på matt weddle's version av "Hey ya" (den med outkast)... så fin!

simma lugnt.

ojojOJ

..sålänge sen jag skrev här!
sist var väl efter parisresan.. om man bortser från mitt lilla i-landsproblem=)

Jag har fixat ett jooobbb! en som är vakt på klubben jag jobbar på frågade om jag behövde ett. jag tvekade eftersom det var tidigt på morgonen, men när jag väl bestämt att jag ville ha det, hade han anställt någon annan. Men jag fick det ändå! det verkar jättekul, sånt testjobb, företag hyr in oss så kollar vi så allt går rätt till. Vi berättar om kundernas syn på stället... Ibland äter man på restaurang, kanske sover över på hotell osv, och de har inte en aning om att vi är.... vi. Men tyvärr kommer inte jag få äta på någon restaurang eftersom jag är så ny... Men vi köper saker och lämnar tillbaka (det som går att lämna tillbaks, godis m.m. behålls (äts!))

OCH DET BÄSTA AV ALLT :
Jag har länge tänkt att de resmålen jag har kvar innan jag är nöjd är new york och italien (milano , rom)
new york har jag varit nära ett par gånger men NU SKA JAG TILL MILAAANOOO

Pappa ville åka på semester, men efter paris -06 bestämde vi att vi aldrig mer skulle åka tillsammans....
Vi kom inte riktigt överens, han är den turistiga typen (stråhatten, kartan, dock ingen magväska tack gode..). Av någon anledning ser jag alltid van ut var jag än är typ. tacksam för den

Så jag fick bestämma när och vart, så kör pappsen mig (och eventuellt kristina, om hon får ledigt dvs) dit! Jag berättade det för en italienare jag har på min msn, och han frågade om jag ville träffa honom (han läser i milano).. Får se om det blir av.. hihi

mi bello gianky
     Mi bello , gianky


Jag har ju även tagit studenten. Jäklar vad underbar dag! Hela studentveckan var galen... men mer om det en annan gång. Nu ska jag göra mig iordning och köra iväg och köpa frulle! Espresso house kallar... mmmums.


finaste hållningen (lutar mig fram) ... HAHA. I min Jenny Hellström-klänning

RSS 2.0