Dagens i-landsproblem

..egentligen gårdagens men hann ej skriva då!

TAPPADE HELA SUSHIBITEN I SOJAN :( blir inte alls lika gott då ju... Utropade Åh nej! (på skånska = aoo näää) och skämdes lite efteråt hihi

parisstöld + studentklänning

Tillbaka från Frankrike (varit hemma ett tag nu...). Riktigt kul hade jag faktiskt (var inte så peppad på att åka ju..), jättegod mat m.m. Inget festande ALLS dock, förutom sista kvällen då vi bowlade och drack lite, annars var min franne inte så värst party....lite synd men ja.

Största skandalen: Jennifer (fransk) snodde från Tülay (svensk). Helt sjukt. Och Tülay ville egentligen inte ens berätta något för lärarna för hon inte ville att Jennifer skulle behöva skämmas...Haha hon är för snäll =) , inte bra för hennes egen skull dock :/ Vi såg även till att hon fick tillbaka sina pengar som J lånade när hon var i Sverige! Så allt löste sig bra. Tülay skrev även ett brev till läraren att allt säkert var ett missförstånd så J skulle slippa straff (skriva på tavlan som i inledningen till Simpson's, ni vet...)

IDAG ÄR DET 50 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN och jag har köpt studentklänning. Min syster hittade den till mig i Gävle, men eftersom jag bor i södraste Sverige hade det blivit lite svårt. Den fanns inte ens i min storlek så... Men jag beställde den på internet och såg den dagen efter i Helsingborg. Först tyckte jag att den var sådär, men efter en minut med den på mig dansade jag omkring och vägrade ta av den =) Den är av Jenny Hellström, Bia heter den tror jag. Gå in på hennes hemsida och kolla, helt underbar är den! (bilderna av den på zoovillage är nog de fulaste jag någonsin sett, den ser verkligen inte alls ut så överhuvudtaget!!!) Stod beredd när brevbäraren kom idag (har inte gjort den på mååånga år!) för att se om avin fanns. Tyvärr inte :/ Och hon som har koll på kollinr var inte där när jag ringde heller. JAJA. Ikväll ska jag ut och fira, och ha på mig nytt linne och nya skor från Paris. NICE.
Bilder från Paris kommer upp så snart jag gått in från balkongen och kan se vad jag skriver / trycker på. LATEEEER


ÅKER IMORGON - fixa sista

IMORGON BÄR DET AAAAAV!
Har fixat lite idag: växlat lite pengar (ska växla med ikväll), köpt "presenter" till familjen
Det blev nyponsoppa, Marabou-choklad, saltlakrits, sill, läkerol, knäckebröd. Tror det var något mer?
Tänkte iallafall köpa lingonsylt, skånska pepparkakor och kalles kaviar också men det blev lite mycket att ta med, mina egna saker måste ju också få plats! :)

Tvättar sista nu, hoppas det hinner torka... Mår inte bra heller, pappa har också blivit sjuk. Bara jag inte blir det igen, orkar inte ;(

Måste ladda kamera och mp3, hade jag helt glömt bort! Och packa... har inte ens lagt fram vad jag ska ha med mig... har inte ens bestämt vad jag ska ha med mig! Borde nog lämna datorn för en stund, Au revoir!

Foto på mig?

Dagen började som alla andra dagar, jag försov mig och kom försent! Jag har kommit i tid max tre gånger under hela trean, bättring tack? (så dags...)

Sedan bar det av till Malmö med Mija & Lina, första gången på jättelänge som jag tog bussen dit! Kändes lite konstigt faktiskt.. Handlade ett par blåa pilotare och en stor skjorta, + lite annat smått & gott.
Åt på Stippes, första gången jag äter där på dagen! (traditionellt nattmatställe ju)

Nu ska jag plugga, tvätta och kolla på Vänner och fundera på vad jag kan köpa till min franne och hennes familj! Panik, vi kommer inte på något bra alls...
Jag var lite inne på att ge henne ett inramat foto på mig själv . Hade inte det varit helt fantastiskt? Övervägde också en burk surströmming, som de inte skulle öppna förrän jag åkt =) (EVIIIIIL)
Simma lugnt , people

frisk!

Lisen mår bättre och nu sitter hon istället och känner sympati för sig själv. Hon ska nämligen åka till Frankrike i en vecka. Låter det kul? -Det är det inte.
Fick nyss veta att min och Mijas fransyskor är ovänner och de var de enda som kände varandra. Jag pratade nyss med Melani (min franne) för första gången sedan oktober då hon var här och jag frågade vad som händer i helgen...

Fredagen sa hon att jag skulle vara trött så då händer ingenting. (aldrig att jag är trött, jag har väl rest i mitt liv?!)
Lördagen skulle vi till Paris på dagen och bowla med hennes kompisar på kvällen (observera att hon inte ville bowla när hon var i Sverige, trots att alla andra skulle göra det och jag fick alltså sitta hemma med henne)
Söndagen var ingenting planerat.
Hon tröstade mig med att jag kommer träffa Mija på vardagarna (inte kvällarna dock, nej för då ska lisa sitta och kolla franskdubbad tv medan hon pluggar till sitt prov hon har på torsdagen). Låter detta fortfarande som en kul resa?
Hon sa: ursäkta att vi inte kommer kunna åka någonstans men jag har inte körkort
Jag: Men jag har!
Hon: Ooh
WHAT?!

Jag kommer skämmas lite när jag är där också, jag lär ju inte få bestämma mat själv när jag är där även om hon fick göra det här.. Jag har aldrig träffat någon som är mer kräsen än mig, jag kan tycka om vissa saker en dag men ibland tål jag det inte alls. Jag måste äta när jag känner att jag är hungrig annars blir jag sur (familjegrej, tro det eller ej), men jag kan inte äta om jag inte fått känslan, då äter jag ingenting alls istället.

Jag vill bara ha en enkel resa där jag kan umgås med mina kompisar på kvällarna också, bo hos en trevlig fransk som pratar engelska och lagar god mat och som tar med mig  till shopping på dagarna och ut på kvällarna! För mycket begärt? Låter som jag borde skippa denna resan och åka dit själv för en helg istället...Men eftersom biljetterna redan är bokade och allt så känns det lite dumt. Tyvärr!

Matteprovet är inte gjort än, kommer bli efter resan. Fixade istället så jag gör religionsprovet på tors = måste plugga! Jäkla chill prov dock, 10 sidor...


sjuker ;(

Feber och förkylning, ingen hemma, inte ätit något ;( Skakat av köld hela natten / dagen, nu har det gått över till motsatsen... JAG VILL BLI FRISK
Var precis på väg upp för att laga en macka.. Höll på att trilla ihop när jag kom till köket så det var bara att vända igen... Pappa kommer hem vid elva och mammi får jag inte tag i. Toppendag!
Nej nu måste jag sova igen. Krya på mig, Hoj


RSS 2.0