Myspys i Svea land

Ojoj vad jag önskar jag kunde stanna längre.... Igår morse gick jag upp vid halv sex för att fixa mig och sticka till Heathrow där jag mötte Kajsa. Vi käkade frulle och tittade runt för att sedan stiga på planet. Pappa mötte oss på Svågertorp och jag köööörde hem! Gick sådär, haha. Men sinnes vad jag saknat bilen

Kom hem och såg det nymålade huset där mamma nu bor, nytt golv där uppe, mysigt inrett och familjen + farmor & farfar samlade. Kalle anka, mat och julklappar! Fick pengar och svensk mat... haha.
När farmor och farfar skulle sticka hem frågade farfar om jag inte kunde komma hem på hans födelsedag....vad säger man liksom. Vill verkligen!

Sen träffade jag Emelie, vi körde och köpte chiiiips, haha. Saknat svenska chips något enormt. Vi körde hem till Caroline och sa HEJ. Ska träffa dem senare idag också, Louise och Mija också! Men nu ska jag göra mig iordning för att ta en vända på stan med Linda, bland alla stängda affärer! Saknat henne miiiickkkeeettt!
Måste köra till Theo och lämna hans bok också... haha. För lång bilresa. 20 överallt idag typ, får se hur vi gör.. Men ja, nu ska jag umgås med familjen och fixa mig, hoj och fortsatt god jul


Merrryyyy fuuucckkkiing chriiisstttmaasss

Lisa befinner sig HEMMA! Vid min EGEN DATOR. Fan vad jag har saknat den, min familj och mina vänneeer något så enormt... Ni anar ej. Ska äta nu, sen umgås med familjen lite, sen? Seees babes !

Why can't we just rewind?


snygging

julfest, sverige och sååååånt

Julfest med jobbet i lordags, det var kuuul! Fast lilla sjuka lisa var saklart nykter, mindre spannande... Daremot sa gjorde jag inga dumheter, utan kan istallet hånle åt resten av personalen ;) Mina chefer var svinpackade, likasa min forra chef. Alla miss sixty-butiker i london + personalen fran selfridge's var med! Nico pa mitt jobb, svinsnygg men ska, enligt ryktena, gifta sig med sin flickvan i februari, kom fram nar kvallen var slut och sa: ehm..ja lisa jag ska hem nu...men ring om du angrar dig. jag: angrar mig om vada? han: ooh... ja duvet , generellt liksom. ga in hem ensam.. ring om du angrar dig. eller om du inte har nagonstans att sova. sen stack han.... OK. Ciara hade med sin kamera och min chef, Anthony, snodde den och tog typ 200 bilder. Bland annat en pa nar min chef kastade mig i Nicos kna och tog en bild. Hoppas jag far dem sen ;)

Min forra chef kom fram och sa: Lisa..... Anthony keeps saying that you're his girl. But then I say NO SHE IS MY GIRL! Jag: Ehhm... ok ! :D
Miss sixtys huvudkontor hade julfest i fredags ocksa, men jag struntade i den.. horde att den hade varit viiiild dock!

Just det! Var pa oppningen av en restaurang haromdagen! Kul, gastlista, gratis mat och sprit! Jag fick en specialgjord varm choklad dock (fortf. antibiotika).. En av arrangorerna sag bra ut sa jag sa det till min syster. Dagen efter ringer hon och fragar om det ar ok att hon ger honom mitt nr, han hade fragat om det. Jag sa ja, han fragade om vi skulle ta en drink nagon dag, men imorgon aker han ivag (hans familj bor i new york sa antar att han ska dit), men vi ska nog ses till helgen. Gillar inte hela situationen dock att han jobbar tsm med kajsas kompis, minns inte vad hon heter men det borjade pa D. Sa jag sa till kajsa att Sam var sot, kajsa sa till D som sedan sa det till honom. Sen fragade han D om hon kunde fraga kajsa om hon kunde fraga mig om hon kunde ge mitt nr till D som sen skulle ge det vidare till Sam. Ja, ni forstar poangen..

Ar ledig imorgon (men ska in och titta lite pa nico) och kommer ju for fan till Sverige pa onsdag! Nagon som ska festa pa juldagen sa hojta till...... Jag ska! fast nykter :( Ses snart, babeeesss ♥
Ps. Jag var bast saljande forra veckan och aven idag. Harligt.

jooordbavning :D

Horde att det varit jordbavning hemma ? Faaan vad besviken jag ar att jag missade det....seriost, riktigt javla asbesviken! Har ar livet som vanligt! Eller ja, aldrig detsamma ju men ni forstar.. jobb jobb men var ledig fre och son, plus lor for jag var hos doktorn..
Det ar vad de tror iaf, sanningen ar att jag spenderade fredag kvall + halva natten pa sjukhuset.. Vaknade nasta morgon och var helt slut. Tank er att sitta pa ett sjukhus en natt helt ensam och inte veta vad som ar felet. Sjukhuspersonalen var helt sjuka i huvudet ocksa!

Var forst pa ett walk-in centre, typ dit man kan ga om man inte har en tid bokad osv. De visste inte vad som var fel utan skickade mig vidare till sjukhuset. Radd och i behov av att piggas upp gick jag in pa Urban Outfitters och skulle kopa en troja. Hittade inte den sa det slutade med att jag kom ut med en stekpanna (!), nagellack och orhangen.....

Kom till sjukhuset och skrev in mig i receptionen, sen blev man inkallad i ett rum av en sjukskoterska. Hon kallade in mig medan hon satt i telefon och sen fick jag ju da hora hela historien om den gravida kvinnan, 31 ar, namn och allt, som blott och tidigare fatt missfall. Sen gar hon ut och ber kvinnan ga direkt till lakaren. Undrar ju da hur manga som fick hora om min historia? Nej, min ar inte sa privat som hennes. Jag ar alltsa inte gravid.
Sen nar jag sitter inne i sjalva rummet (typ fem timmar senare) sa sager sjukskoterskan, ja lakaren kommer snart! En man kommer in genom dorren och sager att han ska gora blodprov pa mig i armvecket. Varsta jag vet, hungrig, trott (klockan var typ 1 pa natten), radd. sa jag satt dar och bolade. Da kommer doktorn in... -Nej, vi ska inte gora blodprov pa henne? Du maste hort fel. Ok, lugnande. Jag hade svart att beskriva hur jag madde osv, fattade inte hans oversvara ord och allt var jobbigt. Han gar utanfor dorren, suckar och fragar skoterskan hur jag kan komma dit om jag anda ska gnalla massa. Han kommer in och jag sager (sjalvklart ska jag tjafsa) -For your information, people can actually hear through these doors. Tystnad...

Mitt i undersokningen stiger en annan sjukskoterska in i rummet och borjar snacka med dem om absolut ingenting. Senare borjar de snacka om oppettiderna pa ett stalle. Mitt under min fucking undersokning. Vad ar detta for ett stalle? Jag kan ju dessutom knappast vara den jobbigaste patienten nagonsin, da det sitter en full gammal gubbe utanfor mitt rum och spyr konstant pa golvet... Javla fittor var dom, rent ut sagt. (vill inte forklara allt sa noga har, sa det framgar inte sa tydligt..)

JAJA, ledig idag och imorgon iallafall! Var ute igar kvall, drack red bull hela kvallen da jag nu gar pa antibiotika i 14 (!) dagar. HEJ JULDAGEN (och enda festdagen for mig) I SVERIGE! tack gode att jag far dricka pa nyar iaf ;)
Vecka 9, mars (?) kommer johan tont hit for att ha sin praktik pa mitt jobb! Det ska bli treeevlish! och mycket fest.

Snackat med Felipe pa facebook, allt ar bra med honom sa lisen ar glad! Ska fa hans och juans nr sa jag kan ringa mina kara vanner och snacka litt skit. Saknar dem! Nej nu ska lisen till mc donalds! Skulle ut och kopa en klanning till julfesten som ar pa lordag men vetifan om jag orkar.... Jobbigt. Fixar det imorgon annars! Chefen sa att vi inte fick gora honom besviken, och Va bestamde att vi inte skulle ha Miss Sixty, vi skulle visa att vi hade rad till annat. Betala oss mer da for faaaan :) Men det loser sig, lisen har i planerna att spara 100 pund varje manad for att bege sig till Colombia i en manad nasta ar (juli formodligen). Fyfan vad kul om det blir av, har berattat for killarna och de har sagt att jag sjalvklart ska komma och halsa pa, bor ju da gratis hos dem och betalar inte heller for mat. Nice! Nej magen vill ha mat, Pussss hihihihihihii...


Adios Juanito

Jahapp, Lisen har gatt och blivit sjuker. Hade feber pa jobbet igar sa tanke sticka hem direkt efter och bara sooova. men juan och tiago fragade om jag skulle med ut och ta en drink sa jag hangde pa, juan aker ju pa sondag. nar jag vaknade imorse madde jag piiisssss, sa ringde och sa att jag inte kunde jobba extra. sov lange och sen traffade jag juanito for att ta en kaffe (varm choklad) och hanga lite. ska till tiago efter jobbet imorgon och traffa honom en sista gang ocksa! de ska ut ikvall men jag kunde verkligen inte folja med.. kanner bara att hog musik, fulla manniskor, stora folkmassor inte ar ratt grej for mig just nu, har dessutom en grym hosta..

Snackade en hel del om colombia. han fragade om jag ville lasa spanska dar, men jag sa att om det inte hade varit for felipe sa hade jag absolut velat det! kanske det anda hade funkat bra imed att jag inte hade flyttat dit forran om ett halvar / ar anda, vem vet.. men ar det vart att riskera ?

en fransman flyttar in imorgon och tydligen en italienare ocksa! Frida har bokat biljett och flyttar hit den 8e jan, ska bli riktigt skoj! och innan dess ska jag hinna hem till sverige och vanda....

nu ska jag hem och sooova ♥

;( :| =)

blanda...mer an sa har hann jag inte skriva forran killen brevid fragar om jag kan franska. nej. arabiska? nej. engelska? ja. ok, me not speak english.
sedan berattar han det for sin van i webcamen.

iallafaaall: blandade kanslor har nu! efter jobbet i fredags stack jag direkt hem till Tiago for att traffa Felipe for sista gangen. Jag, Juan och Tiago foljde honom till Victoria station dar han tog buss till Gatwick.. sorgligt avsked, jag kommer sakna honom i mangder.. MEN LISA SKA AKA TILL COLOMBIA! har jag bestamt... jag befinner mig mycket hellre i ett lite farligt men roligt land, an i ett sakert men trakigt (nej, inte england) ....och du underbara vader ocksa! Ja, har ar da kallllt och reeeegnigt. Super =) Men det ar vart det!

Pa lordagen vaknade jag upp med en konstig kansla, jag ar ju glad for hans skull for jag vet att han verkligen ville aka tillbaka, han alskar colombia och han saknade sin familj. Skulle traffa sin brors son for forsta gangen. Juan Martin?
Men nar jag gick till jobbet kom lite tarar. varre var det under morgonmotet, annu varre nar jag borjade jobba. men alla pa jobbet var helt sjuukt underbara, hade aldrig trott de skulle vara sa sota!
Nar vi gick fran jobbet gick larmet nar Nicholas skulle ga ut. Han hade snott tre par jeans (hade dem pa sig) och glomt ta av larmet pa ena paret. NICHOLAS? Ghetto-grabben pa jobbet, men inte fan trodde man det om honom..... Jag, Gloria och Ceasar gick och at kinamat och sen stack jag med Ceasar till en bogklubb sa han kunde parta loss :D (Jag gick dit for att se X-factor for forsta gangen i mitt liv, men ena tjejen som sjong hade pa sig ett par jeans jag fixade till henne, den du!).

JAG HATAR BORA/BUGRA (VAD FAN HAN HETER) PA MITT JOBB. javla bitch, aldrig mott nagon varre person. Forutom Mia som jobbade dar innan men hon flyttade tillbaks till Sydafrika for hennes pojkvan var sjuk..

Fick ett mail pa Facebook av en person jag inte kanner:
hi lisa are you ok ?
i'v' seen differents pictures of you and you look so joyful in photos, that's really great to spend good times with friends. and you're so natural on pictures, and positive that 's gives the enthusiasm to people around you,anyway i'm abel and happy to write to you, i'm french especially from ivory coast a french country, and i've been in england for 8years and i've never been to sweden before but i hope one day i'll make it; i wait to hear from you soon. ok
okkkkkkkkkkkkkkk??!!?!?

Igar akte Inma hem, mi hermana mayor, om hon fatt bestamma... Kommer sakna henne. Underbar manniska, alltid grym energi, sag pa mig om jag var glad eller inte, aven om vi inte forstod varandra alltid sa kunde vi anda prata i timmar om ALLT! Hon skulle leta billiga biljetter till Sevilla dock sa jag kan halsa pa! Jag viiilll.
Kanns som att om det ar nagon gang i mitt liv jag kan gora impulsgrejer sa ar det nu. Sen ska jag plugga, jobba blablablaaaa. Vi diskuterade och jag sa att det skulle vara kul att kunna spanska. Marker har sa mycket man kan ha anvandning for det! Massa vanner som pratar spanska ju, eller portugisiska men det kan jag ju forsta lite grann om jag kan spanska... Typ som svenska / norska / danska . Sa jag overvager jatteseriost att flytta till nagot land, hon foreslog Mexico medan Carlos pa mitt jobb sa att jag bara skulle flytta dit om jag kande for att bli skjuten eller valdtagen, vilket inte finns i mina planer for tillfallet. Han sa argentina, puerto rico, nagot sant. Om jag flyttar till Bogotá har jag vanner dar. Far bli nar jag ar over lilla F,  men kommer inte aka dit om det finns chans att jag kommer borja gilla honom igen.. Inte vart det. Hade varit grymt kul iaf! Att flytta nagon helt annan stans.. VILL

Nico pa mitt jobb ar sa javla snygg. Italiensk till pa kopet.
Traffade honom for forsta gangen i fredags och min gaychef sa: Har du halsat pa Nico? Nico, visa dina tatueringar. Lisa, titta pa hans mage! Nico, Lisa undrar om du har pojkvan.

Linda: VAD AR DIN PLAN? Ganska jattenyfiken faktiskt. + mina pengar pa telen tog slut nar vi snackade sa du inte tror att jag klickade.. hi =) ♥

RSS 2.0