saknar vett?

Klockan är fem och jag har inte rest mig ur sängen mer än en gång (de glittrande stjärnorna vittnade om frukostdags)

MATEMATIKMATEMATIKMATEMATIKMATEMATIKMATEMATIKMATEMATIKMATEMATIK

Jag orkar verkligen inte. När jag är såhär stressad blir det bara att jag inte gör något alls. Vet inte varför jag är stressad dock.. Den tidigare stressen kanske har lett till obeskrivligt kass självdiciplin?

Anywaaay -
ska snart pallra mig bort mot frysen för att kika vad som eventuellt finns att mumsa på , i värsta fall får jag köra till affären och handla så jag kan laga tacos. Emelie lovade att hacka grönsaker till mig , schysst
Måste ha ett glas coca-cola nu också. Nej det måste jag inte. Men nu när jag väl kom att tänka på det så är det ju aldrig fel.... Men är inte sugen på det. Nu blir jag det dock. Det är ju ganska gott. Suveränt gott faktiskt. 
                              
Lisa lider av beslutsångest & obeskrivligt kass självdiciplin alltså. Låter ju som en toppentjej det här


bartender ;)

jag älskar mitt jobb ! grymt kul , speciellt när man får skaka drinkar
men det kan verkligen bli drygt efter ett tag, femte timmen är alltid sjukt seg !

bäst är när där inte är så mycket folk, då kan man mixa lite, testa olika, hitta på egna och sedan bjuda till folk eller kasta... eller dricka ;)

men igår var en lååång kväll, jakob var bakis men jag skulle gissa på fortfarande full, speciellt när han sjöng för full hals .. ("I want it that way" med backstreet boys)

Ikväll blir det tillbaka till byggnaden, chefen tyckte vi skulle "klä oss lite sexigt" istället för att ha jobbtröjorna,
-Nej tack :) , inte så sugen på det, nej. Jobb hela denna helgen alltså, kanske jobb hela nästa, helgen efter det är jag i Frankrike, plus fredagen veckan därpå, och antagligen jobb sen på lördagen... Min ungdom försvinner ;(
Tar nog ledigt på fredag....Känns som ett måste egentligen , men samtidigt härligt med ca 600 extra till Paris!
DILEMMA

Usch nu måste jag plugga matte.. skulle göra det i tisdags, onsdags, torsdags, fredags, idag och imorgon, (prov på måndag) men har inte börjat än :| först ska jag kolla klart på so you think you can dance hihiii
PEACE

frulle + scrubs --> skola --> sova --> jobb

Hela min dag sammanfattad i rubriken! Detta betyder alltså att jag kan återgå till min toast och mitt te innan det blir kallt..perfekt ! HOOOJ

home sweet home ?

En tuff skoldag avklarad! Började kvart över nio och slutade kvart över tio som vanligt på torsdagar, men jag missade bussen och kom en halvtimme försent... På lektionen spelade vi spel. (Geografi, ett spel om att fly..)
Tjugo i ett var det möte om franskveckan, börjar längta nu! Fredagen den 11e bär det av till ett ställe utanför Paris, ska bo hos Melanie i en vecka liksom hon bodde hos mig i oktober.

Melanie. En tyst och blyg tjej utan engelskkunskaper (ingen i hennes familj kan engelska) och vars pojkvän odlar cannabis. Hon ville inte åka till big bowl i Malmö med alla hennes och mina kompisar så vi fick sitta hemma. Jag , Mija, Melanie och Camille (Mijas franne, Melanies bästa kompis) skulle baka kanelbullar eftersom det var kanelbullens dag. I två timmar kämpade jag & Mija medan de satt på varsin stol och inte ville medverka. De ville inte heller smaka på dem... Det var en underbar vecka!

Viktors frannar hade med sig 150 kr var för en vecka i Sverige. HUR HUR HUR tänker man då?  Tänk om något hade hänt och de behövt ta en taxi eller vad som helst!

Jag & Mija har börjat smida planer nu på hur vi ska kunna festa en kväll.. De som vi ska träffa får nämligen inte lov att vara ute på kvällarna... HUR SKA VI KUNNA ÖVERLEVA HEMMA HOS DOM?

"Tjejkväll" på Valen ikväll...jipppi! Ska iallafall dit en vända med Mija & Lina, trevliish
Sjukt fint väder idag, ville egentligen inte hem. Får väl gå en vända snart då

Jaja, nu ska jag kolla Vänner som jag halvt missat! LATEEER

bläää.

Jaha ja , äckligt mätt på chips & coca cola . Någon ny chipssort, man var ju tvungen att testa..
Jag som skulle vara så duktig och plugga lite matte ikväll! Boken ligger här och stirrar på mig... vågar inte ens möta dess blick :|
SOV GOTT!

JAG HATAR KRÅNGEL

Inte lyckats komma in på sidan på hela dagen! Eller rättare sagt, loggats ur så fort jag loggats in.... Förbättring tack?
Svårt att stiga upp imorse, gick och la mig halv två igår i tron om att klockan var halv ett.. Visade sig att jag glömt ställa om klockan till svensk tid... OOOPS

Annars allmänt död dag, jag & Mija stannade kvar tre timmar längre än alla andra för att låtsas vara lite duktiga... Alla går alltid hem vid tolv på onsdagarna eftersom vi ändå bara ska jobba med våra UF-företag resten av dagen...
Vårt företag (jag och tre andra) tillverkar handgjorda glasbroscher som vi säljer. Hela överskottet kommer vi sedan skänka till Valla Folkhögskola i Linköping som ska borra en brunn i Bigwa, Tanzania! Enormt dryg tillverkningsprocess och vi blev helt försenade eftersom glas inte var det lättaste materialet att jobba med. Men de får väl en liten slant iallafall =)

Matteprov på måndag, har inte gjort en uppgift på hur länge som helst. Jag orkar inte!
Fick MVG i matte A & B men nu har jag fått G på de proven vi haft hittills iår...(matte C)
Inte gjort en enda uppgift hemma och knappt något i skolan. Jag får väl skylla mig själv helt enkelt men just nu vill jag bara bort från helvetesbyggnaderna!

Idag fyller mammas ragg år, grattis! Av mig skulle han få en bok om Mallorca sa mamma eftersom de ska åka dit. I julklapp fick han en pall.... Tror ni han smyganar att det inte är jag som köper presenterna? =)

Här är för övrigt mina inköp från London, blev inte så mycket som jag hoppades på kanske men vi gick mest på stan i måndags så jag hann inte direkt..

image10
  • Blommig tubtopsklänning som jag inte vet om jag kommer använda men var tvungen att ha! Jag har nog haft på mig sammanlagt tre klänningar i mitt liv... (lucialinnen räknas väl inte?)
  • Grön stickad mössa
  • Halsduksliknande sak
  • T-shirt
  • Smink
  • Underkläder
  • Skivor (sa till de i affären: give me something weird but good! det resulterade i Klaxons och Sonic Youth)
  • Pins (finns inte med på bilden...)

Nej, nu ska jag vila lite, kolla scrubs sen hämta Caroline från hennes träning eftersom hon inte kunde ta sig hem själv! =) LATEEEER


stamford bridge + kräk i chanelväska

Minst sagt en händelserik helg!
Började i fredags, jag kom till London och jag bestämde att vi skulle gå ut. Jag och min syster begav oss hem till Oscar, för lite drinkar osv med honom och Nico. Jag hade bestämt sedan tidigare att vi skulle vidare till en klubb, och så blev det. Taxi dit, Nico tog in oss gratis, fixade bord och köpte in sprit. Så långt var allt jättebra! Sen... började må dåligt och det hela slutade med att min syster och Oscar fick ta hem mig, kunde inte riktigt hålla mig så i taxin när jag behövde spy gav min syster mig chanelväskan jag lånat under kvällen.... Äkta kärlek =)
(Nej, jag hade inte druckit mycket alls! Min teori är att någon lagt något i min drink...)

Chelsea - Arsenal
På söndagen klockan tre ringde Pascal till Syster. Sa att jag kunde få hans extrabiljett som han alltid får till Chelseamatcher, och att han skulle höra om någon av spelarna hade en biljett över. Så vi begav oss mot Stamford Bridge, när vi skulle byta tunnelbana visade det sig att den var avstängd för reparation, great. Det var bara att börja leta upp buss nr 28, vi missade den precis. Bussen var den segaste jag någonsin varit med om, tänk er storstadstrafik och en buss som ska stanna vid varje hållplats och dessutom för nästan varje rödljus... Panik blandat med nervositet smög sig fram..

Väl framme fick vi springa de sista ca 200 meterna, in i receptionen
    - Ni har ett kuvert till Kajsa?
    - Nej? Testa där uppe!
Sprang upp, samma sak där. Väl nere igen och med Pascal på telefon hittade de kuvertet och vi hade våra biljetter! Nu gällde det att hitta Gate 6. UPPER. Hur skulle vi kunna veta det? Så vi sprang till Gate 6, de visste inte vart vi skulle utan vi skulle fråga "The Supervisor". Matchen hade redan börjat...
Till slut hittade vi våra underbara platser och kunde avnjuta matchen tillsammans med drygt 41 000 andra!

(I lördags när Kajsa & jag käkade på min favoritrestaurang, Itsu, ringde Pascal och sa att Drogbas inbrottslarm hade gått och han var nu påväg dit för att kolla läget.. Aldrig att jag hade gått in där själv!)



image8

image5

image6
  


packningslista + elak gubbe

JAG SKRIVER PACKNINGSLISTA!
måste ha glömt massor för den blev ovanligt kort

hämtade mina nyklackade skor på stan innan, blev riktigt bra fastän jag hade förstört det ena paret innan (min farmors gamla dans-skor) , köpte en klänning till min syster och lite annat smått & gott =)
Emelie lurade in mig på mc donalds och till slut köpte jag ett happy meal. Leksaken visade att man skulle kolla genom en plastbit på en laserstråle (eller något?) så skulle man se en fimage4igur OCH en elak gubbe.

VAR VAR DEN ELAKA GUBBEN?

Jag förklarade för emelie att "hade detta varit i t.ex. lund hade jag gått fram och frågat!", vänder mig till Carolines mamma Anne-lise och berättade om mitt problem.
Anne-lise: Hade detta varit i Malmö hade du gått fram och frågat.
That's me =) 

Förlåt Anne-lise
, trots vår diskussion om du har ett bindestreck i ditt namn eller ej, så minns jag inte vilket som var det rätta. Men strecket gör det hela lite poppigt, dont you think? =)

Emelie sitter här och läser hemska skvallertidningar och jag låtsas skriva "superviktiga mail" till min syster  och dricker coca-cola (addiction)

Nej tillbaka till den tuffa verkligheten: vilka tröjor får äran att föja med? Fortsättning följer...


näst sista fixxx

GOD MORGON! Vaknade nyss och ska göra mig iordning för att fixa sista inför resan imorgon!


Jag kommer sakna mitt jobb!! Den meningen hör man inte varje dag..
Jag jobbar som bartender i Malmö och det känns som jag får pengar för att festa, underbart! Sen att det är grymt skoj att blanda drinkar och mixa ihop lite egna som man sedan ger till glada gäster, är ju ett stort plus..

Fast nej, jag kan ju bara inte sakna det när jag är i London.. Det finns bara inte. Damn, jag ska ha kul!

Undra om F kommer höra av sig innan jag åker.. Stackarn skulle upp kl 7 imorse. Mahaha. Jajaa, we'll see

Nej nu måste jag göra mig iordning, sen ska jag köra pappa till hans andra hus för att sedan köra vidare till stan med Emelie och ta ut pengar, växla pengar, leta solglasögon och mössa, och mycket mycket mer som jag kommer komma på väl i stan. Överväger starkt en frukost på Espresso House... PUSS PÅ ER

image3

Orka

Chokladpudding & Scrubs
Har inte ens stigit upp än, kanske så dags nu? Funderar att köra en vända till mitt ställe, men det är nog för kallt..

Imorgon ska jag iallafall bege mig till stan och växla pengar! På fredag bär det av till London för att träffa min syster... Blir sushi på Itsu, lite shopping (inte för mycket, måste spara pengar till Parisveckan i april...), fest osv osv! Längtaaar , har inte varit där på jättelänge nu men mitt argument fungerade:
"Jag måste ju se om jag fortfarande vill flytta dit!Tack mammi.

Angående mitt ställe, så har jag alltid velat ha ett eget tänkeställe
(visat sig vara användbart i ett otal filmer) och nu har jag funnit det. Helt perfekt är det!
Nu ska jag göra mig iordning sen får vi se vart det bär av, talk to you lateeer! puss po er


Äventyr

Igår åkte jag & E till lund för att ... that's right, ÄTA!
45 minuters bilfärd, lägg till en kvart för att leta parkering.. Då undrar ni (jo jag vet att ni gör det) : var det värt det?
sådär va.. Men hur svårt kan det vara att hitta en pizzeria? Är det så mkt begärt?! Tydligen.
Efter en timme frågade jag en vänlig person av manligt kön och det visade sig att vi var 100 m från den.
Den var inte som jag tänkt mig (mysställe med vit- och rödrutiga dukar, typiskt pizzaställe) men den fick duga.

Sen skulle vi bege oss tillbaka till bilen... Var hade vi pakerat? undrar ni då... Det gjorde vi också.
Tips: kolla alltid upp vad parkeringshuset heter

Idag funderar vi på att åka till Malmö och ta en drink någonstans. Joina?

Ps. Jag har en blogg (;

        OM ni orkat läsa så här långt undrar ni kanske: vem är denna mystiska kvinna?

        Lisa, tredje året på gymnasiet, Mando Diao-fan (men lyssnar på aaaaaaaaallt) ,
        flyttar till London i sommar / höst
        Idol : Dr. John 'J.D.' Dorian


RSS 2.0