befordraaad

Ja, tillslut lämnade jag ju in min avskedsansökan på jobb och min chef sa att jag hade fyra veckor kvar (jag sa tre, och tre blev det!). Min sista dag: 27/3-09 för att sedan åka till sverige den 1a och ska stanna där och ta det lugnt i 10 dagar!
De frågade varför jag ville sluta och jag sa att jag behövde mer pengar och nya utmaningar. Så de erbjöd mig att bli jeansspecialist! kul ska det bli, jag kommer göra lite pappersarbete och så, jag får mer pengar och 100 pund extra per säsong att ta kläder för!

Tjejen som är assistant manager på All Saints vid Carnaby Street vet vem jag är, jag har gett henne min rabatt och tvärtom.. Så jag gick in där en dag och frågade om de behövde folk, hon sa nej men sa att jag skulle testa en annan All Saints-affär. Mycket riktigt, de behövde men hann in lämna in mitt CV där innan jag bestämde mig för att stanna på M60.
IALLAFAAAALL så kom hon in i affären en dag och vi pratade lite diskret. Hon sa att de nu sökte och att jag skulle lämna mitt CV. Jag berättade situationen och sa att hon gärna fick komma tillbaka om en månad eller två om de har något då.. Lyckades också klämma fram att jag oftast är bäst säljande och att det är anledningen till att de ville ha mig kvar (normalt är det: ok, hoj! som gäller..). Hon stod helt tyst och sen: Kom in med ditt CV!! Jag sparar det i min mapp. Jobbar du på måndag? Bra, ta med det då!!

Så vem vet, en dag kanske de kan erbjuda mig något bättre!
En svensk tjej, Sofia, som nyligen blev supervisor på mitt jobb (flyttades till oss från Covent Garden) har flyttats till High St. Kensington. FAAAAAAAAANFANFANFAN. Svinhärlig tjej ju! Haft mycket roliga stunder tillsammans. Blä.
Så när vi var ute i fredags och firade födelsebarnet Nico så var min chef där (och full). Jag sa: Så nu när Sofia flyttas så gör mig till supervisor. Han: Inte än. Snart.

Han sa även: Your friends are so hot that I'd fuck them! (killen är bög) :) , Grattis Caroline och Emelie, hehe.


Johans vecka

Johan det var astrevligt att ha dig här, jag och ceasar saknar dig mest.. ;) Han frågade även när du kommer tillbaka och han är helt seriös med att han vill åka till sverige!

Jahapp, johan har ju alltså varit här och hälsat på! Han jobbade med mig på mitt jobb måndag-fredag. Fredagen hängde vi med Carlos på mitt på hemmafest, lördagen blev det en lång shoppingtur där jag spenderade pengar. Inte johan så mycket eftersom han lyckats handla upp allting innan.. Kul var det iallafall! Trots att vi (johan) var bakfull... Jävlar vad packad han var på fredagen. När vi var på väg hem till Carlos efter kvällen passade vi på att köpa mackor. Fyllot bjöd alla så jag passade på att köpa en till frulle också haha...(detta var förplanerat! frullen då alltså). 13 pund... typ 150 kronor? Ojdå..
Vet inte hur många gånger vi fick höra hur gulligt par vi var... vi bara: ööh , we are just friends... friends without benefits!
och min chef bara: VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ LISA?!

Var inne på dieselaffären på carnaby street igår morse och frågade om jobb. Snackade lite med chefen och jag berättade att jag jobbade på miss sixty osv. De har inget nu, det visste jag redan om, men han sa att om jag kommer in om några veckor och frågar, har de något då får jag en intervju på direkten! Trevlig typ verkade det som! Skön affär också . . det är en tjejaffär och en killaffär som ligger brevid varandra. Men innan nytt eventuellt jobb bli det nog en vecka i Sverige! Det är väl dags nu...

Känns inte som att jag lär mig något nytt på jobbet längre.. Chefen vet att jag inte gillar honom men det verkar som om han anstränger sig för att vara på gott humör när jag är i närheten för han vet att jag inte är rädd för att säga ifrån. Och de vill ju ha mig kvar... :P haha. Tre av fyra chefen kom och pratade med mig, Nico (den fjärde) skulle också göra det men Anthony (riktiga chefen) gjorde det innan han hann så . .

Nej nu ska jag läsa min bok som jag köpte i lördags -> ernesto 'che' guevara - reminiscences of the cuban revolutionary war. Hooj!




johan i europas största shoppingcenter

friend of mine

johan är här! och lyssnar på jenny was a friend om mine med the killers (älskar den låten) så därav namnet. .
Jag har fått lära mig att jag smaskar, om det beror av att pizza är så gott eller om jag är allmänt jobbig framgår inte!

haha detta började jag skriva på i söndags.. johan ändrade dock texten lite och sen stängde jag av datorn utan att publicera inlägget. gör det nu!

RSS 2.0