I ♥ GAGA

I ♥ GAGA

Hon är min förebild. Dit hon går ska jag gå. Det hon gör ska jag göra. Det hon har på sig ska jag ha på mig.

Yeah, I wish. Paparazzi in my heart.




Duuuude det var längesen. Jag är: glad, bakfull, glad
På megashoppinghumör. Rutiga skjortor, skjortor i allmänhet samlar jag på. Det visste du inte?

Livet leker. Jag har spenderat 17 000 på en månad. Hur? Playstation. Guitar Hero. Hyra. Shopping. Lite hit lite dit. Inte sparat en krona. Har dock några hundra kvar och får lön imorgon. Hur sweet är inte detta? So long, suckers. Nu ska jag umgås med min bästa familj. Ciao

 


Miss Sixty ringde - intervju?

I trelleborg idag. Myser i det fina vädret! Vill knappt åka hem för där är så stökigt.. typiskt mig?

Lön i förrgår. Fick vad jag trodde - att jag skulle få för en månad! Jag har ju inte jobbat hela månaden. Fick jag betalt för den ändå? Tackar och tar emot iallafall. Så mycket jag behöver köpa så det satt inte helt fel! Allt i min sminkväska behöver bytas ut. Under 20 dagar har jag 70% rabatt på jobbet - men på max 6 plagg. Köpte tre stycken direkt igår! En kavaj, en skjorta och ett linne. Resten ska jag vänta med - vi får ju varor varje vecka. Kavajen i fullpris kostar 699 danska kronor. Jag fick allt för ...300 något. Sweet?

I förrgår när jag slutat jobba såg jag att jag hade ett missat samtal på mobilen. Ett danskt nummer. Ringde upp - men inget svar. På lunchen igår testade jag igen. "Hennes namn, Miss Sixty" svarade de.
-Ja hej.. mitt namn är Lisa och ni hade ringt mig igår?
-Ja, det var chefen. Hon är på semester nu men hon har bett mig att ge dig hennes telefonnummer så att du kan ringa henne.
-Okej..blabla...tack då. Hej

Ringde hem diiirekt. Mammaaaaa miss sixty vill att jag ska komma på intervju! Ska jag, ska jag?!
Hon: fundera över helgen.
Sen kom vi fram till att jag iallafall skulle ringa och prata med chefen, säga att jag redan har ett jobb, men att jag gärna kommer in och pratar med dem.
Intervju där om ca. 1½ vecka!

För- och nackdelar:
Topshop har jag mycket ansvar på. Jag är den enda fulltidsanställda - jag öppnar, stänger, räknar kassan, hjälper till att göra om i affären - ja, jag gör / hjälper till med allt helt enkelt.
På Miss Sixty skulle jag förmodligen bara bli ett helt vanligt butiksbiträde. Det är inte London nu. Skulle jag få jobbet i Köpenhamn - och acceptera - skulle jag vara en i mängden. Få börja från början och arbeta mig uppåt. Visa att jag kan. Det tog mig någon månad i London. Men hur länge kommer jag stanna här?

Jag får minimumlön på topshop, men har ändå ut mer än många utbildade svenskar har. Så är ju läget med den underbara danska kronan! Men tjänar de på Miss Sixty mer? Jag jobbar ju för att spara pengar nu. Till resorna. Många svenskar som är "vanliga butiksbiträden" i Danmark har ju ut en ca. 23000...Inte helt fel för att vara en 20åring, inte sant?
Om jag blir erbjuden jobbet men får samma lön som nu tackar jag nej. Utan tvekan. I ♥ TOPSHOP.
Men om de tjänar mer... och jag är "en i mängden"...då blir det ett fett dilemma. Om jag tjänar mer och samtidigt får ansvar,öppna, stänga m.m., då jävlar är det svårt. Då är jag fett sugen på M60. Men kommer känna mig så jävla dum mot Annabel, min chef. "Vi söker någon som stannar iallafall ett år" - Jaja, men det kommer jag!!
Jaja. Det är en lång väg kvar. Verkligen inte säkert att jag får jobbet heller ju. Absolut inte! Men Miss Sixty kommer alltid vara speciellt.. Var i affären häromdagen. Jag blir helt lyrisk! "Denna har jag sålt många av. Denna är fin på. Denna är kass kvalitet." Saknar London så jävla mycket ibland. Ska lätt ta en helg där om någon månad. När jag har sparat så jag kan shoppa loss.

Nej. Nu ska jag äta Glassbils-glass! Jag som inte ens gillar glass sprang ut på gatan en dag för någon vecka sedan när jag hörde bilen. Bara för att liksom! Gotta go. Hoj

RSS 2.0