visslar

Ja, det var ju ett tag sen. Mycket har hänt!
Bland annat fyllde Mija år igår! Så efter att ha varit i köpenhamn med min syster och hennes blivande man på shoppingtur så stack jag hem till mija för att äta och dricka med lite folk. Jag, mija, lina, linda och emelie. Sen kom även josse och magda! Vi skulle till köpenhamn men till slut blev det bara jag och mija som drog över sundet (får ej glömma joakim, en gammal kollega vi träffade när vi stack inom gamla jobbet- petri pub. haha! Vi bara: Vi ska till Köpenhamn nu. Hänka? Han: ok.) men väl där träffade mötte vi upp med mijas syster m.fl. 
Fyfan vad packade vi var. Dock var jag nykter nog för att ha satans ont i fötterna! Hemska skor.

Förra helgen var det SB! Först förfest i Ljunghusen och sedan taxi vidare. Alla i taxin utom jag och Mija skulle till själva SB medan jag och mija körde på tältet! Lilla jag glömde min kuvertväska i taxin, den var lyckligtvis tom. Har hört av mig till taxichauffören och vill ha tillbaka den, han svarar ej. Skit.
Träffade på lite folk där, bl.a. Marcus. Jag skäms inte ofta men efter vår konversation..ja, jag var lite full. Ha! Äh, kul såhär i efterhand iaf ;)


Kom hem sex-halv sju imorse så jag är lagom trött - ha de


HEMMA

Ok. Det här funkar ej. Sov hos Mija idag, annars hade denna dagen varit ytterligare 1½ timme längre.
Kom alltså hem för ca. 20 minuter sedan efter att ha tagit taxi från stan...och nu ska jag gå och lägga mig för jag ska upp rent ut sagt skittidigt imorgon bitti!

Idag tyckte min kära kollega, Sif, att hon kunde gå 45 minuter tidigare. Detta betydde: Jag lämnades kvar själv i affären plus att jag då sedan skulle stänga........ Vet ni hur klyddigt det är?
Men jag klarade det.

Lista:
Stäng av musiken.
Kolla om det finns kunder.
Stäng dörren.
Tryck ut kvitto för hur mycket vi tjänat.
Räkna kassan upp till 3000. Fyll i vad som finns av allt på datorn. Ta ut resten. Räkna. Fyll i det på datorn också.
Ta pengarna och lägg ner i påsen. Vilken påse är det? Skriv på påsen. Skriv på pappert.
Lägg ner kvittona i en annan påse.
Ta telefonsladden och sätt i faxen. Faxa iväg ett papper. Vänta lite. Byta sladden igen.
Klistra grejer på påsarna. Lägg ner pappert i en av påsarna.
Innan detta ska man även ha tryckt på ca. 800 knappar på datorn för olika funktioner man måste göra för att stänga kassan.
Släck ljuset.
"Du har fri" - Gå!

Ps. Vi har två kassor = vissa grejer ska göras två gånger.
Tack Sif. Äh, hon frågade ju om det var ok, och jag sa ja. Fyfan vad nervös jag var. Men det gick bra!

Die lägenhet 2

Ja jag har ju då glömt berätta att.. jag fick lägenheten. Sweet! Har redan skrivit kontrakt och fått nycklarna. YES

090706

He's so sweet
Varför? :)

Die lägenhet

Lägenheten gillades starkt! Jag tror ej att jag kommer få den dock. Anledning? Hennes blabla släkting ville också ha den. Han var iofs kille och hon ville helst att en tjej skulle bo där, men familjen hallå?

Körde hem innan och en minut innan jag var hemma började Klarnytt på radion, aka. nyheter för dumma. Det är så skoj! Minns första gången jag hörde det, undrade om det var ett skämt.
-Okänt land hade varit dumma mot landet Danmark. Blablabla. Släppt bomber över blablabla

Time for mer mat. Hoj!



Life

Jaha, jobbat tre dagar på Tophop och jag kan använda kassan, öppna affären, stänga affären. De har de sjukaste, krångligaste system på denna jord. Allt med pengarna på kvällen...jaa. Vad ska man säg.

Hängt en del hos Mija nu. Åkte till henne i fredags efter jobb, skulle kolla på en lägenhet klockan sju men eftersom någon lade sig framför tåget -tragiskt- så gick inte tågen förrän någon timme efter.. Tåget till Kastrup kunde jag ta, och där skulle det bli bussar över bron. Träffade Mija med flera där!
Efter ett tag blev det tåg trots allt, men lägenhetsvisningen missade jag.

Ska kolla på en annan idag, nu klockan fyra. JAG VILL FLYTTA!
I söndags följde mamma med mig för att titta på en bostadsrätt. Sjukt fin men tyvärr var där lite fel på den då hon blivit lurad av de som renoverade. Sugen på att köpa en faktiskt!
Annars ska kanske jag och Mija flytta någonstans tillsammans. Värsta fall flyttar jag in här hos henne. En etta på 34 kvadrat.. Haha, hade allt vart något! Men, allt för att spara pengar?

I lördags efter jobb tittade jag på en lägenhet, sen blev det sushi med morsan och hennes vän Gull-Britt (som satt och flirtade med pojkarna i restaurangen, Haha!). Sen hem till Mija, vi stack inom grannen, sen vidare till Josse från Mijas jobb. Förfestade lite där, sen skulle jag och mija hem. Men nej.
Träffade två danska killar på gatan.. Han ena påstod att han kunde .. vad sa han? tricks iaf. Han sa: Tänk på ett tal mellan 1 och 4. Ni tänkte på 3. Sjukt. Både jag och Mija hade gjort det. Han bara: Tänk på ett tal mellan 1 och 10. Ni tänkte på 7. Båda två gjorde det... Sen frågade han vem som var den smarta. Mija pekade på mig.
Han till Mija: Tror du att hon kan svara fel på fem frågor jag ställer?
Mija: Klart hon kan!

1) Var är vi? -Göteborg
2) Är detta en väg? -Nej
3) (minns ej)
4) Äh du har spelat detta förr? -Ja
5) kompisen försökte luras och lägga sig i: sa du att du har spelat detta innan? -Nej

Jag vann och dansken blev sur. Inom gamla jobbet för shots. Enorm fylla, hem till grannen, tv + pizza. Sovaaaa

På morgonen kollade ju jag och Mija på en lägenhet, på väg tillbaka till henne köpte vi bullar och sen stack vi ner till grannen, freddy och två andra killar, med frukost. Uppskattades!

Måste rusa - ciao

Topshop - dag 1

Hade första jobbdagen idaaag!
Blev sjuk igår kväll och var jättesvag och illamående imorse så skulle egentligen inte sticka dit.
Men jag resonerade som så:
Jag lär klara av öresundståget bättre än äckliga 146:an, så tåget blev det!

Fick lära mig kassan direkt. Sedan hur man räknar kassan på morgonen. En dag i nästa vecka ska jag öppna - helt ensam! Sen använde man sig ju av sina nya rabatt såklart! Blev ett par jeans idag, och imorgon blir det en kjol. Fint. Halva priset. Fiiint!

Så här billiga jeans har jag faktiskt inte köpt sen jag var 11. Galet. Joo kanske förresten, ett par Cheap Monday-jeans. Använde inte dem många gånger då jag tycker att många tjejer får stor rumpa i dem. Inte rund alltså. Fyrkantig. Bred, lång och platt. Sweet?

På senaste åren har jag skitit fullständigt i märket på kläderna - förutom när det kommer till jeans. Men ja, topshops är faktiskt fina!
Minns när jag gick i sjuan, åttan och framförallt nian - ogillade starkt kläder som ej var "märkeskläder". Tills alla andra brydde sig. Då blev jag anti. Orka vara som alla andra? Nu lät jag skum. Det är jag ej. Bara ibland. Dags för en cigarett och provivadryck - peace out


RIP studentklänning

Min värld går sakta men säkert under. Jo det är sant.
Senaste: Hittade min studentklänning idag. Förstörd!

Materialet har förvandlats till billigt hårt bomull, brukade vara så lent innan. Anledning? Mamma har tvättat den i mastkin TROTS strikta order från min sida om kemtvätt! Det står visserligen att man kan tvätta den i 30 grader, men Lisa vågade inte riskera något. Men hon gjorde tydligen.
Ersättning erbjuden, men jag nekade. Bryr mig inte om pengarna.

Nu låter jag som en bortskämt liten snorunge, kanske? Jag kommer ej att förneka det. Klagar heller ej. Inte på annat än min älskade studentklänning. Oförlåtligt.

Första jobbdagen imorgon - ej taggad längre. Som sagt, min värld går sakta men säkert under.

† RIP studentklänning †

RSS 2.0