Morgon hela dagen lång

Började kl 9 idag för möte med min chef. Vaknade tio över nio. Skoj!

Igår påbörjade jag (och delvis Sofia) ett projekt. Stylingprojekt. Marcio, en brasiliansk good looking bloke som jag bor med, har ingen klädstil har vi kommit fram till. Eller nu ljög jag lite, hans stil är mer åt "vandra i bergen"-hållet. Detta håller inte om man vill få sig något i London. Så vi drog ut hela hans garderob och skapade tre högar:

- Behålla-högen (till slut cirkus fem plagg)
- Behålla men ej använda (kläder som var minnen för honom)
- Slänga (90% av garderoben)

Jag klädde honom i hans snygga kläder som tyvärr ej använts på ett tag, min t-shirt (en ny killtröja som jag sover i) och mina solglasögon. Vi frågade en tjej vad hon tyckte och direkt utbrast hon WOW!
SÅÅÅÅ idag efter jobb skulle jag, Marcio och Sofia mötas och gå och handla nya kläder till honom. Jeans, skor, t-shirtar och skjortor. MEN jag kom tio min för sent pga att jag var tvungen att stanna på jobbet, Sofia meddelade tidigare att hon inte skulle hinna och Marcio var inte kvar. JAHAPP. Fick veta nu att han är där inne i affären med två andra. De har alltså tagit över mitt projekt och jag är inte glad! Ikväll ska vi även ut och testa hans nya stil. Första uppvisningen kommer vi göra på O'Neils.

Igår shoppade jag också. Fan. Har inga pengar. Och nu ska jag duscha och göra mig iordning för snart kommer Sofia och sen blire utgåååång och sånt. Hoj

"Morgon hela dagen lång" är för att jag fortfarande ligger inne med mitt underbara morgonhumör. Kul.

Jag hatar Jonny. Personen med minst respekt i hela världen.

Blockad?

Blockat mig på msn? -Ouch!

Provision?

I torsdags var det som sagt ett band som spelade i affären! Vi som jobbar där uppe på miss sixty blev tillsagda att stanna där, vi fick inte gå ner och mingla och kolla in bandet. Men allteftersom så började chefen ge oss drinkar, kunder tog upp drinkar till oss, det var såklart helt dött uppe hos oss så vi turades om att gå ner. Jag "underhöll" bandet (ursäkt när chefen såg mig när nere) och  fick säkert i mig 8 drinkar (!!!) så var lite lagom berusad, det var inte så mycket alkohol i dem såklart.. plus att när vi skulle gå hem (vi struntade i efterfesten) så såg vi att kylskåpet var FYLLT med öl så packade ner några stycken i väskan.. Kom hem, drack med fransmännen och somnade gott.

Vaknade upp, gick och kollade kontot eftersom jag fått min lön, handlade god frukost som åts på vår underbara takterass, tillsammans med musik och fransmän! Gick ner till Primark och köpte lite smått och gott, hem lagade mat till mig och ena fransmannen, gick upp och hängde med resten av folket och efter några timmar stack vi ut. Blev lagom full och sov typ fyra timmar inatt!


Nytt på jobbet är atttttt om min supervisor Va ser till att jag ser till att Miss60 säljer X antal jeans (runt 100) / vecka regelbundet så kommer jag och min supervisor Va få 1% av allt vi säljer. Det kommer isf innebära ca 180-200 pund extra i månaden för min del! NIIIIIIIIIICE. Låter dock konstigt då Va knappt säljer något... Ajjaaa, de har inte sagt det till mig på riktigt än bara snabbt i torsdags kväll.

Undra om detta är en hemlis eller om de andra kommer veta om det?
Hihi, troligen inte då de kommer bli lagom arga isf. Maha.

sjukhus + cash cow

...min chef kallar på killen och säger: hon där gillar dig, det är därför hon springer (jag gick snabbt iväg...). Sen blev det lunch på lilla gatan med Sofia. Galet fint väder vart det så vi satte oss på marken och tittade på när världens bästa gatuband spelade, så grymt härliga killar! Jag tror verkligen pappa hade älskat dessa, måste filma dem någon gång. De är tagna ur 70-talet, spelar sånger som man kan och ja...


www.myspace.com/CashCowRock
kolla in youtubeklippet när de spelar Don't look back in anger, den spelade dem på lunchen häromdagen :)






Idag har lilla Lisen varit på sjukhuset. Sådär kul faktiskt.. Först sa chefen nej till mig att få åka, men efter att jag sagt att jag måste och förklarat situationen så vart det ok. Hoppas att du blir bättre snart Lisa, mm det hoppas jag med!
Kanske sticker ut ikvälllllll, fått ett mail på facebook: Jag vill gå ut med dig ikväll. Vem vet. Ska laga mat, simma lugnt


Peaches Geldof & Rodnik

Någon som hört talas om dem? Nej, inte jag heller.. Men på torsdag ska de i varje fall spela i vår affär och det bjuds på gratis drinkar från Movida, efter blir det såklart även efterfest på just Movida. Inte första gången detta händer nämligen, bara det att jag lyckats missa alla andra events.. Antingen brydde jag mig inte om det, som när det var brittiska Top Model och jag och en annan  från affären fick komma med på gästlistan, eller t.ex. när jag var i Sverige, då det var modevisning i affären.. MEN, denna gången är jag fantamig där och kul ska det bli! Rodnik's manager är Peaches Geldof, en aningen mer känd liten typ ;) Kanske även hon uppträder med dem, det återstår att se! Jag ser faktiskt mest fram emot drinkarna hihi

Idag i affären var min Anthonys (min chefs) pojkvän där, Leon (har haft många pinsamma stunder med honom på telefon då jag på ett artigt sätt (!!!!) måste fråga vem det är jag talar med..: may..I ..eehh, ask who.. is speaking? eller något sånt. stackare!). Han berättade att jag gärna fick låna hans pojkvän lite, jag sa: jag tar hellre han där , och pekade på en snygg kund.
Fortsätttttning föööljer, nu ska jag ut och röka vattenpipa med fransmännen! Hoj

smygfilmade miss sixty-chefen..

Jahaaappp ledig IGEN!!! Har varit två och en halv sjukt härliga veckor nu! först tio dagars semester, sen jobbade jag i lördags, ledig i söndags (affären stängd pga. påsk), jobbade måndag och tisdag och nu är jag ledig idag och imorgon!

Igår var min chefs (anthony) chef (mark) inne på jobbet. Hade en konversation med honom eftersom jag var upptagen med en kund men han sa en del bra saker iallafall som lättade lite på min annars helvetes-dag! 
 Förra månaden hade jag ett säljsmål på 18 000 pund (ca. 215 000 kronor). En vecka innan tiden gick ut hade jag redan klarat det och tog det därför lite lugnt ett tag (fy på mig, ja) och gav kunder till de andra osv. Som Zoltan, assistant manager, sa: Du har redan gått på semester, du!

Igår fick jag veta att UK's bästa säljade sålde för 26 000 (ca. 310 000 kr), jag var på 23 000 (ca. 275 000 kr)... plus att jag hade tre dagars semester den månaden OCH jag chillade i slutet (det sa jag självklart ej). Sen babblade han på massa som jag inte fattade (svåra ord och hans sydafrikanska dialekt..) men något om att göra något åt saken, hoppas jag får något för det iaf. Hade varit kul =)
Han sa också att om man säljer bra tyder det på bra kommunikation, vilket är bra inom "managing", och att "snart" (nästa år) ska det ju öppna fler butiker... mhm.. Också att jag kommer få mer ansvar och så vidare, de kommer testa mig på uppgifter osv! Såååå senare på dagen berättade Va (en annan assistant manager) att hon ska lära mig stänga nästa vecka!!!!!!! JIIIPPPIIIIEEE! Inte dåligt tycker jag =) Jag ska fixa pengarna och sånt på kvällen (cashing up, vet inte vad det heter på svenska) och fixa allt, larma osv! Niiice. Då är man lite chef alltså.

Ska åka och betala hyran snart, funderar på att gå dit då vädret är fint . . fast nej, blir nog först promenix och sen buss dit. Sen ska jag möta kajsa kl. 6 och ge henne mat från Sverige och äta. Sen blir det hemåt igen då pojkarna i "Favela" har bestämt sig för att ha fest. Haha :)
- Favela är portugisiska och betyder kåkstad, slumområde
Marcio, brasilianaren, har döpt sitt rum till det.
 

Va, Fabiana (flyttades till M60 i Bluewater), Jessica (fick sparken) och Jenny

Jenny, Alamin, Booora (Bugra)

Ceasar (min prinsessa), Va



Anthony, min chef....

Dagens namn

Dagens namn: Tiburtius
Grattis till alla er, vadå, tre personer?

Megaångest

Dags för Köpenhamn? Italien? London ett tag till? VAD FAN SKA JAG GÖRA? Måste sova.. God natt


brick lane --> camden --> piercing

Idag blev det "fika" med Sofia, min f.d. supervisor som numera bestämde sig för att vara arbetslös ett tag. Fika inom citationstecken eftersom det var det som var planen, men slutade med att vi strosade runt i underbara Brick Lane, vidare bort mot Old Street och sedan "gratisbuss" till Camden.. Londons bästa ställen inom loppet av några timmar. Så sjukt coola ställen, annorlunda barer, affärer och människor. Och numera mycket turister.

I Camden piercade jag mig. Förlåt mamma. Sidan av läppen, så jävla snyggt är det! Har ärligt talat velat ha det sedan jag såg videon till All the small things med Blink 182, för ja...måånga år sedan! Investerade även i ett par solbrillor för 6 pund, sweet. Och träffade på Julian som jag inte sett på läääääänge, månader!

Nyss lagat mat, potatismos blev det! Med kyllingspett från Sverige. Grillade såna. GOOOOOOOOOOOOTTTTTTTT

Nu ska jag hänga med Giacomo, Jonny och Marcio. Italienare, spanjor och brasilianare. De sitter och kollar på en dokumentär om ABBA... Fun times. Ta't lugnt, hoj

Ps. Frågade min chef om inte någon inom Miss60 UK också är ansvarig för skandinavien.. Han sa nej men jag vet att Jonathan från huvudkontoret är det och fick så småningom fram det. Så om jag vill flytta hem (funderat på det lite nu) så kan jag troligen få jobb på miss sixty i Köpenhamn! Hade varit kul att tjäna in lite pengar, resa runt i sydamerika och sedan tillbaka till London innan det blir dags för plugg! Gjorde ett försök att övertala Sofia idag att hänka på, hon var sugen!

hemresa inom kort . .

Jahapp, de tio dagarna är så gott som över och jag har enorm ångest över att åka tillbaka! Förväntade mig absolut inte det.. men det blir säkert bra när jag väl är tillbaka..eller? Ska ju bli kul att träffa folket men det är ju ändå inte samma sak. De jag har här är ju... ja, mina bästa vänner. Och min familj!

Packningsdags. Massa mat. Nya kläder. Ännu mindre plats på rummet.. fast nej nu ljög jag ju! Tog faktiskt med en hel del kläder till Sverige också, sånt som ändå inte används. Men usch, det är så mycket jag inte hunnit med.. Vi skulle gå igenom mijas garderob haha :) och köpenhamn... och festandet. Allt chill.. usch jag har varit så seg när jag varit hemma. Mest suttit tycker jag.. Förlåt vänner!

Linda - Sjukt mycket lycka till med utbildningen! Du kommer klara det galant - make me proud, babe

Fan, skulle ju packa. HOJ!

Ps. myyyysss

090408

Är i Sverige för tillfället, har semester och har varit här i en vecka och på fredag bär det av "hemåt" igen.. Saknar det inte alls så mycket som jag trodde att jag skulle göra, men det är kanske inte så konstigt, har ju haft fullt upp här hemma och inte varit hemma på riktigt på sju månader så.. (den 1½ dagen i julas räknas inte..). Sen när jag kommer tillbaka är det ju direkt tillbaka till jobbet liksom..

Har hunnit med en hel del faktiskt , iallafall med tanke på hur mycket jag även sovit och bara suttit här hemma och njutit (läs: ätit). Hälsat på Gustav och Robin i deras nya lägenhet i Malmö två gånger, träffat Mija och Linda lite, Lina också, har även sett Johan, Sebbe, Viktor och Ludde (m.fl) lite och häromdagen blev det filmkväll hos Theo-ponken. Sen har det ju blivit familjen och farmor & farfar. Har gått på allsvensk premiär! Trelleborgs FF - Brommapojkarna, matchen slutade 0-0. Har ju faktiskt hunnit handla lite också.. Hade heldag i malmö häromdagen, blev en klänning, hårband, smink, mat osv. Och dagen innan handlade jag ett par skor.. Sjukt snygga röda med fetehög klack!

Är lite avis på Mija som jobbar i Köpenhamn och tjänar storkovan så har funderat lite på om jag inte skulle ta och fixa mig ett jobb på Miss Sixty där istället! Och bo i malmö, spara ihop pengar för att göra min omtalade Sydamerika-resa i sommar. Har kommit fram till att det är lika bra att hälsa på Rodrigo och Tiago samtidigt som Felipe & Juan, så då blir det Colombia, Brasilien och Mexico. Lika bra nu när jag har ställen att bo på ju! Plus att jag får komma hem till några helt underbara människor!! Såååå, kanske bäst att fixa pengar genom att jobba i Kph.. Men nej, det är inte tid nu. Funderar även på att läsa italienska i London nu när jag ändå bor med italienare.. Enorm chans ju att lära mig språket! Har redan lärt mig lite busiga ord på italienska och franska (sen kunde jag ju de spanska sedan tidigare..).

Har nyss kommit hem från stan där jag tog en fika med pappsen! Även en vända inom ICA där jag (pappa) handlade decilitermått och Marabou-choklad. Så mycket som ett kilo faktiskt.. Måste ju ha ett av varje av de goda smakerna ;) Fick även provkört pappas nya bil! Likadan som den förra, och den förförra.. bara det att det är senaste modellen så det är lite nya inställningar och en ny färg. Började med en blå, två år senare blev det en svart och nu två år efter det, när den hemska ny-bil-lukten äntligen försvunnit, köpte han en svart-blå. ÅÅhhh minns när han köpte en cabbe.. vad kan det ha varit, februari månad? och sen när det fina vädret började komma krashade han den.. Jahapp! Ajaa tur det inte var såå farligt iaf.

Sjukt uttråkad så skriver massa här nu bara. Ikväll kommer Mija hem tidigt (cirkus kl. sju) så jag och Linda har bestämt att vi ska äta på Harmony. WWWIIIIEEEE. Fan, jag lovar att kycklingfilén kommer vara slut. Då gråter jag eller går och handlar egen åt dem..

OJ har ju glömt skriva att jag flyttat! TWICE! FLyttade en dag... till en lägenhet över gatan. Där skulle jag bara bo tills jag kunde flytta in i huset jag bor i nu. Bodde då med Love och Johannes och Jon Hjang Cho (eller något, jävlar vad kul det var när vi försökte lära oss att uttala hans namn!). Love och Johannes är två trevliga pojkar från Linköping och vi hängde en del tills Love flyttade hem för att se hur det gick med hans flickvän som nog inte var så glad att han flyttat. Han kom hem och de gjorde så småningom slut och om cirkus två veckor (?) är han tillbaka på engelsk mark igen, skoj! När Love flyttat kom iallafall en tredje pojk dit, Johannes2. Bara träffat dig en gång så kommer inte skriva mer om dig. Sorry

Jag flyttade till ett hus i Paddington där jag nu bor med 12 (?) andra, haha! Trevåningshus plus takterass är niiice. Det är jag och folk från Italien och Frankrike, sen en från Brasilien och en från Spanien. Trevliga typer, inte snackat så värst med tjejerna men ja. Av någon anledning hänger jag hellre med killar än tjejer hihi. Delar rum med en fransk tjej - Aude [Ådd]

På fredag blir det väl utgång hoppas jag! Sa till Sofia att hon skulle vara beredd men eftersom min mobil är helt död (kan ju inte ladda den här ime det är engelsk sladd) så kan jag inte påminna henne..
Nej nu ska jag köra och hämta mammsen från jobb! Simma lugnt osv.

MEN RING MIG DÅ FÖR FAN



RSS 2.0