27 juni, min födelsedag , 29 juni - fina dagar

Fyllde år i smyg häromdagen - trodde jag
Facebook finns ju nuförtiden så en del uppmärksammade det iallafall...

Lördagen var jag i Malmö med grannarna och deras kära moder eftersom jag skulle köpa ett par skor.
När jag handlade tre par häromdagen kom jag sedan till en annan affär där jag hittade ett par till. I fredags kom jag på att jag behövde dem. Blev även en piercing och massa underkläder! Nu när man har jobb behöver man inte tänka så mycket ju.. Fast jag ska nog köpa lägenhet i Malmö! Mer om det sen

Sen stack vi hem, jag packade lite för att sedan sticka tillbaka till Malmö, denna gång hem till Mija. Gjorde mig iordning, jag hon och någon från hennes jobb. Iväg till en förfest någonstans, sedan stack vi alla till Hipp. Eller ja, jag och Mija kom ju inte in eftersom det var 25.. Så vi jfisofösfhiosefhseo (hemlis) och sedan skulle vi ta taxi till Babel. Åkte 10 sekunder sen föreslog jag vårt gamla jobb. Så blev det. Lämnade taxin (betalde 50 spänn för seriöst 40 meter).
Där tog vi drinkar och shots och sedan hade jag den bästa fyllan på ÅÅÅÅR! Så blir det när man .......... jfislögjsrg (hemlis igen, ledsen)

Träffade några halvvänner som vi satt med, jag spelade black jack och vann 150 kr, sedan stack jag och Mija. Skulle äta. Mötte två grabbar på vägen, de följde med för att käka. Jimmy & Peter från Varberg, var i Malmö med lite grabbar över helgen. Slutade med att alla däckade här och där hos Mija.

Jag och Mija vaknade, gick ner till grannen (stiffe jobbade, freddy var hemma). Väckte stackaren för att fråga om de hade ett kubbspel och om han skulle med och trampa trampebåt. Inte så sugen, nej.
Jag och Mija köpte pizza, hyrde trampebåt och hade mijas ipod-högtalare och trampade omkring i kanalen. Så sjukt härligt!
Hem, tårtätning (mammas killes hund hade rymt för att möta mig vid busshållsplatsen!), tillbaks till Mija med engångsgrill och korv med bröd. Stiffe, Mija, Freddy, Rasmus och jag grillade och spelade boule i Pildammsparken, sedan hem till Stiffe för att kolla film. Slut! :)

Igår blev det tennis och storstädning hos Mija medan hon jobbade..

IALLAFAAAALLLLL: Mamma föreslog att jag eventuellt skulle köpa lägenhet istället för att hyra.. Jag sa: PÅ!
Får isåfall ta lån m.m., antingen jag eller pappa, beror på vad banken säger! Har hittat en skitfin (spec. köket) som jag och mamma ska titta på på söndag..Så får vi se vad som händer! Nackdelen är ju att jag inte ska stanna här. Men har kommit på att det troligen blir ett år iallafall, spara pengar m.m. för att sen kunna resa. Sweeeeeeeeeet

Nej nu ska jag städa ur klädkammaren där uppe så att det kan bli min garderob för en tid framöver! Mamma och kompis beger sig till IKEA senare för att handla grejerna. Kompisen föreslog att halva övervåningens gästrum kunde bli min garderob istället men det blir jobbigt sen när Johans mamma hälsar på osv. (Johan är min systers blivande man). Det kommer även innebära att jag får flytta ner för en liten tid. Elin och Johan tar mitt rum så får jag ta nedanvåningens gästrum. Kokar på det ;)


"Poliser måste ha en hög moral"

Skvaller:
En polis och dennes kollega ska köpa glass. Polis 1 läser löpsedlarna: "Kvinna spårlöst försvunnen från lyxkryssning" och slår, vad denne tror är, Polis 2 i armen med meningen: Perfekta sättet att göra sig av med frugan? Höhö.

Problem:
Polis 1 slår inte Polis 2 i armen, utan en helt vanlig stackars man. Polis 1 blir förvånad, skrattar, ber om ursäkt och förklarar att det var menat till kollegan, det var ett skämt och så får man absolut inte göra (göra sig av med frugan på kryssning, alltså) 

Polis 1 är för övrigt min syster


Jobb i min favoritaffär!

Allt gick enligt planerna
Jag har fått jobb! PÅ TOPSHOP!
Svinglad.

Börjar på onsdag. Detta är bara en liten affär med, som chefen sa, mest Vero Moda-kunder. Tyvärr, eftersom detta betyder att affären också köper in de mer klassiska plaggen, medan Topshop på Ströget har mer av Trend-kollektionerna.
Men, inga tårar! Jag får ju ändå halva priset på alla topshop, coast och oasis i danmark.

Min affär är då på Fisketorvet. "Gallerian" man ser när öresundståget rullar in mot huvudbangården i Köpenhamn. Allmänt trist ställe, typ som mobilia. Men det går väl an när man får ut ca. XX XXX i månaden. Fin summa ändå.

Nu ska jag gå och städa köket. Yesss ;)


Mitt liv

Efter en heldag i Malmö råkade man komma hem med tre par skor, en scarf och en jättetrist svart t-shirt. Jag är arbetslös.

På senaste har jag börjat lyssna på gamla låtar som man tröttnade ut för ett par år sedan
Här kommer en söt klassiker


Min vän i band


Jag saknar Londonfolk som in i. Långt ifrån alla (dryga jobbmänniskor och sånt) men många!
Har inte riktigt tänkt på det förrän nu i efterhand, hur sjukt speciella alla på mitt jobb var. Här är några:

Va - otrevlig attitydstjej som dock var väldigt schysst oftast. Köpte choklad och sånt till mig hit och dit, men snackade säkert en del skit om mig med, liksom om alla andra. Efter att ha jobbat med henne några månader tog man tyvärr efter en del i sitt beteende.

Anthony - Ofta världens bästa chef. Helt seriöst, så sjukt duktig på vad han gör! Men ljuger och överdriver som fan.

Jenny - Leker sexig? Vet inte hur man ska beskriva henne, men berättade fritt att hon sällan har trosor på sig på somrarna, sa till Sofia att hon inte hade några en dag, klängde på killar (Carlos! haha hon skulle bara veta...) och gjorde sexuella ljud lite då och då. Och just det - hon har dansat pole dance och kan göra alla steg utom ett. Wiie

Ceasar - Min prinsessa. När telefonen ringer kan man höra på signalen om det kommer inifrån affären eller inte. Men inte Ceasar. Därför ringde jag ofta ner, hoppades att han skulle svara för att få höra hela hans trevliga stämma - "good afternoon, energie / miss sixty, carnaby street, ceasar speaking, how can i help?" , fnissade och la på.

Joshua - Kanadensare som kom till England med sitt band.
De flyttade senare till Leeds där de bor än idag, bandet går bra och de ska spela i slutet av juni någonstans där.
Pojkar som jobbat / jobbar hårt och förtjänar uppmärksamhet! Nu funderar de på semester i södra Sverige eller Köpenhamn. Lär ju inte bli av om jag känner honom rätt (killen har ALDRIG pengar, haha!) men kul hade det varit!
http://www.myspace.com/citiesbetweenus


Tidig födelsedagspresent?

Vände mig om, där står mammas "kille" med en femhundralapp och meningen "du behöver den nog mer än jag gör"
Tack! Dagen efter jag fått veta att pappa satt in pengar till mig och jag får tillgång till dem på min födelsedag. "Säg inte till dina systrar hur mycket du får". You got it ! ;)

Om allt går enligt planerna ska jag och Mija kanske leta lägenhet tillsammans. 
Observera: Om allt går enligt planerna.
Igår blev det spel, film och fika med Mija, hennes granne, Freddy och Olivia! Mysigt värre


Midsommar

Hade en lustig msn-konversation nyss.

liam säger:

orite u horny?

lisa säger:

ur disgusting

get a life?

and buy new glasses. they're a bit 2005

liam säger:

that was 2005 slut

va? vem? jag hade inte ens honom på msn. haha jaja.
sitter hos mija nu, hon är i väg och jobbar så jag ska fundera på matmöjligheter
(kycklingsalladen är stängd va?) och sedan blire litt fussball! Yeeey!


Jag (L) Lady Gaga

Världens skönaste tjej. Nej inte jag. Hon! Kvinnan har stiiil

Länken är en bättre version. Bättre ljud osv. 
http://perezhilton.com/2009-05-28-epic-gagas-new-paparazzi-video

 
denna videon är skitkass och efter/före. men alla hela versioner på youtube var det och utan början förstår man ju ej handlingen..

Lätt årets snyggaste video. Lite skoj att de snackar svenska i början, hon och Alex Skarsgård ;) Som Perez Hilton själv skriver - a masterpiece! Första gången tyckte jag den var ok. Andra gången älskade jag den. Och nu, ja nu är den etta för tillfället på min hemmagjorda lilla lista. Och det får inte glömmas bort att det är vår kära Jonas Åkerlund som regisserat den!

Ps. Jag funderar på att klippa lugg. Inte sån lugg hehe. Petronella-lugg. Hennes var svinfin!


Frukost: Check

Vaknade halv åtta idag. På kvällen. Det vill säga för drygt en timme sedan... ;) Sjukttttt
Men sov ju ingenting inatt ;) Jag och Mija hälsade på hennes granne och hans fyra (?) kompisar.. blev lite förfest. Inte för att vi drog ut sen eller något men .. Gick inte och la mig förrän halv tre i eftermiddags! Så ja. Frukusten är nyligen avklarad!

Mija, som skulle upp klockan sju imorse för att sticka till jobbet gick och la sig...kl 6? Hon sov kanske sammanlagt 20 minuter för alla snackade så det var lite svårt att somna. Alla sov här och där i vardagsrummet... Jag stack hem och skulle köra farmor till affären. Jag var helt väck haha. TREVLIGT VAR DET IALLAFALL! Kul att vi lärt känna dem. Jag skyller på min sociala kompetens. En förjävla bra egenskap! Hängt med dem lite på senaste iallafall och möjligt att midsommar firas med dem!

Jag och Mija alltså. Känns som vi är en mogen version av typ...fjorton år. Ramlar in lite här och där på ställen. Fnissar och tar skumma bilder. Igår hämtade vi ut ett gigantiskt paket. Det var skoj. Men det fattar man bara om man är jag. Eller Mija då.

Peace out. Nu ska jag lyssna på en svinbra låt. Lady Gaga - paparazzi.

Jävla nööörd

Jag är ett geni. Det är sant! Min dator har varit slö på sistone så jag måste fixa ett virusprogram. Idag hängde den sig så jag startade om den. Men ser du, det gick inte! Skrev lösenordet och sen stannade det. Fyra gånger. Kom inte längre än så.
Då mindes jag: Jag har en kompis som kan hacka sig in i datorer. Han sa att första steget i ett av sätten, det är att trycka på F8 i början (mer än så ville han inte berätta). Jag gjorde det, tryckte sen att jag ville starta om datorn med samma inställningar som senast lyckade starten (något sånt stod det). Det gick galant! Slapp skicka in på reparation och sååånt!

Gårdagen var trevlig =)

make me comfortably numb?

  

jaha du

jaha. lilla lisa skäms. och jag skäms för att jag skäms. och jag skäms för att jag varit så lättlurad, eftersom allt, ALLT, tydligen var lögner. Och du kan ju inte förneka det längre, eller hur? Men allt man ber om är att den då ska visa lite respekt. Nej, inte ens det kunde jag få. HA.
Skäms väl egentligen mest för att jag faktiskt gillar dig. Skippar namn och svordomar.
Men annars var ju gårdagen kul!

såja. blockad och raderad - steg ett är härmed avklarat
Ikväll blir det troligen Möllan!

Roma Roma Roma

Har på senaste gått och nynnat på en låt men inte kunnat komma på vilken..
Nu har jag då kommit fram till att det är ROMA ROMA ROMA .......



Inte så skumt som det i vissas öron må låta, bodde tidigare med en italienare från Rom (Filippo), stort Roma-fan och han lyssnade på låten då och då, och såg till att även jag gjorde det. EASY PEASY gubbar, då har vi löst denna gåta!'
 
Filippo är faktiskt värd att nämnas mer, han erbjöd sig att hjälpa mig till flygplatsen med alla mina väskor, trots att det var kl 6 på morgonen. Kvällen innan skulle han gå till sängen vid tre-tiden men kände att: "Nej, tänk om jag inte vaknar av klockan sen (jag bad honom se till att jag kom upp eftersom jag har en tendens av att inte vakna..) och Lisa missar flyget..." Så han satt uppe hela natten! Hahaha.

När han var ny i hushållet körde jag och Marcio en frågestund. Vi frågade - han svarade. Han var tvungen att svara. På allt. Mahaa... Så en natt när jag kom hem efter festande så väckte jag honom och sa att det var dags för fler frågor (jag kunde inte somna). Efter en minuts tystnad efter en stund sa han: godnatt. Men jag berättade att jag hade en fråga kvar att ställa. Då däckade jag. Precis efter den meningen. Dagen efter fick jag höra att han hållt sig vaken i en halvtimme efter det för att höra frågan, sen insett att jag sov... Stackare. Hahaha. Underbar pojke, halvpantad men det var pga hans sorgliga engelska.

(Vi sov i samma rum en vecka, Jony var i Spanien så jag valde att storma hans säng då den var mycket skönare och det var en sann ära att få tillåtelse att sova i Favela med Filippo och Marcio)


fest med landslaget?

ja det var bara att tacka nej. Danska landslaget då.. i fotboll.
Fick ett sms igår kväll:
"Are you in Copenhagen? We are holding a party with the national team, I'd like to see you"
Men nej det var jag inte ser du . . fan.
Nu har jag missat för mycket där, om jag någon gång lyckas få ett jobb i Köpenhamn, jag gör vad fan som helst, så ska jag flytta dit också. Bara för någon månad ju, såklart. Som jag sagt hela tiden. Har ju inte råd att ta mig över sundet varje gång han hör av sig om fest. Skärpning

Fick ett mail också:
Hej Lisa.
Jag har hört att du är hemma i varma Sverige igen. Så då faller det sig naturligt att du direkt återupptar dina förpliktelser som barnvakt :)
Haha det gör jag så gääärna! Men lördag, som hon föreslog, är jag inte hundra på att jag kan, tyvärr.
  

EMELIE HUR LÅNG TID KAN DET TAAA?:)

Grannbesatta

Döden. Helt seriöst, är detta ett skämt?

Har nyss läst alla mina blogginlägg. Fyfan vilken tid det har varit. Alla minnen, alla galna händerser sitter jag här och funderar på nu. Jo, för det är väl typ allt som finns att göra?
Ska snart till arbetsförmedlingen och sen hem till Emelie för att titta på när hon underhåller sin lillebror. Mest för att inte sitta här hemma och ruttna ihjäl liksom. Alltså jag måste resa.
Funderar på att bli au-pair ett tag, synd att de flesta vill ha en ett år bara. Bryssel hade varit...annorlunda. Mer och mer sugen ju mer jag tänker på det. Då hade jag dessutom kunnat läsa franska samtidigt, perfekt?

Lyssnar på gamla låtar också. Anna Ternheim - Shoreline . Staind + Fred Durst - Outside . Spec den sista är minnen, det är min låt. Från London. Från Juan-Felipe-tiden.

Nej men seriöst nu får jag panik. Måste göra något. Ska man läsa annars eller? Men kommer jag inte in är jag tillbaks på ruta 1, vad ska jag då bli? Får bara söka en gång. Men först får man väl testa. Eller ska jag?

Ps.
Mija vad är det med oss och grannar? Hahaha. I fredags skulle jag och mija chilla hos henne. Jag såg att hennes granne (som vi hörde hade någon sorts fest) var inne på facebook så jag tog hennes dator och skrev "Sänk musiken!"
Sen skriker de från balkongen och jag börjar prata med dem, sen kommer de upp. Fyra pojkar, Mija låtsades ta en dusch eftersom hon...inte var i det piggaste laget liksom. Jag snackar lite med dem och de bjuder ner oss till dem. Tjugo minuter och arton trappsteg senare var vi inne hos Stiffe och "festade"! :D hahaha. Kul! Inte första gången hon och jag på någon skumt sätt lyckas ta oss in.. Sist var det min granne som fick besök. Men den historian är sjukt mycket roligare

Colombia?

Jag vill resa. Och jag har kommit på att jag ju tänkte åka till Colombia i juli, väldigt snart med andra ord. Passar bra? Javisst! Så försökt övertala mamma de senaste dagarna, ååh vet du vart jag vill resa nu? Lagt fram italien, hultsfred och juan och felipes Bogota. Alla för- och nackdelar osv. Sen kommer nästa steg - leta flygresor. Har hittat "billiga", de är lite då och då så en vecka före eller efter spelar ingen roll, det är upp till pojkarna.

Men kan jag komma då? Skickade mail innan. Juan svarade - jovisst kan jag komma! Självklart!! Men han ska vara i en annan stad under sin semester medan felipe ska vara i bogota, så jag måste fråga felipe om jag kan bo hos honom ett tag. Där kommer problemet. Anledningen till att jag inte bokat än. För jo, visst får jag åka! Jag älskar mamma.

Allt hänger på dig Felipe. Problemet uppstår ifall han har planer för sin semester, vilket ju absolut inte är omöjligt. Jag kan alltså åka då, slutet på juni / början av juli - men då får jag kanske "bara" träffa juan. Väntar alltså på svar. Kom igen, grabbar?

Sitter här och myser med mig nygjorda hallonsmoothie. Simma lugnt

fest i köpenhamn!

Jag och Mija ska tågluffa nästa sommar. Och jag tittar flygresor hit och dit. Måste resa. Måste måste.

ehm... avslutar snabbt detta inlägg med att skriva: ikväll ska jag ut i köpenhamn. Mija frågade nyss: festa med FC Köpenhamn ikv? -På!

RSS 2.0